artmio Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mam pytanie z jakiego materialu wykonac slidera(czy jest jakas zywica ktora jest materialem plywajacym?)a moze jakis inny material w postaci cieklej ktory mozna uzyc do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 ja proponuję piankę poliuretanową,wykonałem z niej setki jerków.jeśli trzeba to się podzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmio Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 jesli to mozliwe zaprezentuj jakies szczupakowe i dziekuje za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 mniej więcej tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmio Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 dzieki za zdjecia bardzo ciekawe wzory(czy jak dobrze widze oklejasz rowniez tkaninami?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 w większości moje jerki to oklejanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi