MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Spełniają i to bardzo dobrze, wiele fajnych rybek trafiłem na przynęty od Marcina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dzięki Seba jigi łowne są zdecydowanie bardziej niż pokazuje to w temacie tutaj jest zaledwie ułamek łowionych złotek i innych rybek. Niedługo pokażę coś co na mojej wodzie będzie hitem na klenia... Obserwowałem ich zachowanie i wiem czego pragną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Mała część zestawu dla forumowego kolegi kolejne fotki na dniach. Hak #8 Heavy body, główka miedziana 4.6mm + ołów. Waga ok 0.8g! Pojedynczy futrzak fotki jego kompanów wyszły nie ostre ale ten widocznie miał parcie na szkło Hak #10 Heavy body, główka wolfram 4.0mm + ołów. Waga ok 0.9g Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Marcin P. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Fotki obiecane wczoraj Hak #10 Heavy body, główka wolfram 4.0mm + ołów. Waga ok 0.9g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ładne, a ja specjalnie pod Twoje jigi zamówiłem ostatnio wędkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jaki sprzęcik zamówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 To pochwal się jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ty Mariusz na nowy sezon coś kupujesz czy jednak nie i będziesz męczył się dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opcji jest kilka ,kwestia do przenyślenia czasu jest wiele.Pierwszy sezon był raczej taki zapoznawczy z metodą połowu na mikro przynęty,nie chciałem inwestować bo nie byłem pewien czy Mi się spodoba.A wiesz że spektrum Moich zainteresowań jest rozległe co wiąże się ciągle z nowymi wydatkami.Wciągnęło Mnie takie łowienie i będę starał się dopasować sprzęt to tej metody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Czyli rozumiem, że jednak będziesz chciał coś kupić skoro opcji jest kilka no i spoko. W końcu będziesz miał 100% frajdę z łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jaki sprzęcik zamówiłeś? matagi big pond, czy jakoś tak, a każdym razie c.w. do 3,5 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Myślałem o tym blanku aby zrobić na nim wędkę do mikro przynęt, chciałbym go przetestować nad wodą ,może kolega mógłby to umożliwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 No no fajna sprawa. Może uda się nam ustawić jakoś wiosną nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 No no fajna sprawa. Może uda się nam ustawić jakoś wiosną nad wodą Myślałem o tym blanku aby zrobić na nim wędkę do mikro przynęt, chciałbym go przetestować nad wodą ,może kolega mógłby to umożliwić. Żaden problem, jak będziecie pamiętać wiosną, bo teraz i tak jest w budowie, dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 No to trzymam za słowo potestujemy trochę i na pewno pociągniemy fajne rybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 No to trzymam za słowo potestujemy trochę i na pewno pociągniemy fajne rybki! OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Kolejna porcja z wczorajszego wolnego" kwadransa" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ostatnia garstka, najmniejszych i najlżejszych Wagowo ok 0.5/0.6g. Moje ulubione jeśli chodzi o łowienie na płytkiej wodzie, tuż pod powierzchnią i nad podwodną roślinnością Hak #14 heavy body + główka 4.0mm miedziana Hak #14 nimfa (w rzeczywistości jest znacznie mniejszy niż #14 heavy body) + główka 4.0mm miedziana Teraz czas w weekend uzupełnić swoje pudełko jak wiadomo, szewc bez budów chodzi... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jak zwykle cukierasy, maluszki a takie fajne rybki pozwalają łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Na tym polega zabawa niby niepozorne a są przynętą numer jeden u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Cze. Dzięki , towar na miejscu, Wygląd jak dla mnie spoko czy ryby podzielą mój pogląd to się zobaczy :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jestem na 200% pewny ze podzielą Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Mały secik dla forumowego kolegi z myślą o białorybie i okoniach 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Wiosna coraz bliżej! Wreszcie mam czas, żeby zacząć uzupełniać swoje pudełeczko małymi kroczkami Kolorki klasyczne, najlepsze na mojej wodzie. Główka 4.6mm + ołów na haku Heavy Body #8 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Długie, nudne, ponure przedpołudnie w Koszalinie trzeba było wykorzystać czas i kontynuować uzupełnianie pudełeczka bo sezon coraz bliżej Jutro będą fotki "produktów" bo nie zdążyłem dziś, a po ciemku nie ma sensu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi