Marcin P. Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 No i kolejne kilka sztuk do mojego pudełeczka jeszcze jedno "posiedzenie" i będę gotowy na sezon 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 4 sztuki na haku #8 z główką wolframową 4.6mm. Najcięższe i największe czyli jakieś 1.1g A ten poniżej to moja ulubiona broń. Nie wiem gdzie tkwi jego "coś" ale to właśnie taka kolorystyka dała mi najwięcej kleni w tym sezonie znów będę w niego wierzyć 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 I ostatni krok w uzupełnianiu pudełka na sezon Najmniejsze, najlżejsze mikrusy. Z myślą o płytkim łowieniu po powierzchnią, nad podwodnymi łąkami i trzcinie Hak #12 klasyczny kiełżowy (5 sztuk) i #12 heavy body (3 sztuki) + główka 3.5mm wolfram Haki niby oba #12, jednak różnica jest spora. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dawno miałem już wstawić ale czasu nie było Teraz czekam na sezon!! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Klasyczny zestawik jigi od 0.6g do 1.2g w całym wachlarzu kolorów 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Normalnie chyba zacznę szykować woblerki na wymiankę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Fajne mikrusy [emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Normalnie chyba zacznę szykować woblerki na wymiankę Szykuj pudełka woblerowe pękają w szwach ale zawsze można kupić nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Klasyczny zestawik jigi od 0.6g do 1.2g w całym wachlarzu kolorów Poznaje te jigi...na żywo wyglądają dużo lepiej???? .Dobra robota????, juz niedługo pierwsze testy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Zdjęcia nie odzwierciedlają szczegółów i kolorów liczę na zdjęcia rybek bo do mojego wypadu jeszcze trochę minie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Szykuj pudełka woblerowe pękają w szwach ale zawsze można kupić nowe Moich nie masz ; pudełko dorzucę gratis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Taka oto pierwsza rybka na mikrojiga od Marcina...mnóstwo brań...czuje ze mnie wciagnie ten xul... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dobry miesiąc mnie nie było co nie znaczy, że próżnowałem. Poniżej zestaw dla kolegi Mariusza. Ukręcony ponad 2 tygodnie temu ale nadal nie było czasu go dostarczyć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Fajne mikrusy[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Mam też coś specjalnego ani to włochate ani mikre ale czekam aż klenie wyjdą i przetestują nową przynetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Super, to chyba moje ,będzie czym pokusić rybki .Coś czuję że będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dziś ukreciłem kilka sztuk miks w okolicach 0.6-0.9g na hakach #12 i #10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Kręcenie na dwa imadła tydzień w domu nie przyniósł żadnych ciekawych ryb, a teraz o rybach pod samym domem mogę zapomnieć... cały zbiornik padł... Pozostaje kręcić i czekać na kolejny powrót do Chełma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Wczorajsze 33cm, na pomarańczowy fluo https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1917282565156656&set=pcb.1917282721823307&type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Znalazłem troszkę czasu żeby pokręcić Mikrusy na główkach wolframowych 3.8mm i 3.2mm. Haki #10 i #12 heavy body. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Kolejna partyjka mikrusow Kolory naturalne! Żadnych filtrów czy przerabiania! Zrobione w słońcu innym aparatem i w końcu wyglądają jak na żywo choć nie widać jak mienią się w ruchu... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Troszkę żywych kolorów do mojego pudełeczka 3 sztuki na żółtych główkach (w słońcu słabo wyszły). Hak #10 heavy body + lameta + główka 4.0mm. Waga ok 0.7g. Kolejne 2 sztuki to jeszcze cięższe bomby niż ostatnio. Użyłem wyjątkowo grubej lamety. Obawiałem się ze wyjdą zbyt tłuste, ale są do zaakceptowania. Warto będzie mieć takie, żeby okazjonalnie sięgnąć daleko Hak heavy body #8 + lameta + główka 4.6mm. Waga jakieś 1.3g/1.4g!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Hak #8 + gruba lameta + główka wolfram 4.6mm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Mniejszy kaliber Hak #10 heavy body + kamera 0.6mm + główka 4.0mm bass 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Jak zwykle zawaliste, tylko z nimi jest jeden problem ,a mianowicie taki że pajki je bardzo lubią i nie chcą ich odać.Czerwony z pomarańczową główką jest chętnie zagryzany przez okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi