Marcin P. Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dzięki! Myślę że nie ma nad czym się zastanawiać! Siadaj do imadła, chwila moment i gotowe Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Teoretycznie tak, ale w praktyce to już może być gorzej tym bardziej że jeszcze nigdy nie kręciłem tego typu przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Aj tam kilka podejść i na pewno polecisz z tematem. Jakby co to śmiało pytaj - chętnie pomogę. Sama nauka nie jest trudna. Ostatnio jiga kręciła moja dziewczyna. Co prawda wszystko pod moim okiem i poprawiła po parę razy, ale efekt końcowy właściwie identyczny jak moje Pierwsze będą być może nieproporcjonalnie, ale szybko złapiesz "rytm" Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Teoretycznie tak, ale w praktyce to już może być gorzej tym bardziej że jeszcze nigdy nie kręciłem tego typu przynęt Alek ,kup sobie specjalne imadło do kręcenia much, to Twoje ślusarskie na pewno się nie będzie nadawać . Sory Marcin ale nie mogłem się powstrzymać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 @lysy69 jak byś mnie odwiedzał częściej ( nie co pięć lat ) to byś widział co posiadam a czego nie mam A nie mam jedynie zbyt dużo czasu wolnego,reszt jest na wyciągnięcie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Aj tam kilka podejść i na pewno polecisz z tematem. Jakby co to śmiało pytaj - chętnie pomogę. Sama nauka nie jest trudna. Ostatnio jiga kręciła moja dziewczyna. Co prawda wszystko pod moim okiem i poprawiła po parę razy, ale efekt końcowy właściwie identyczny jak moje Pierwsze będą być może nieproporcjonalnie, ale szybko złapiesz "rytm" Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaJak tylko wykopię się ze smużaków dla znajomych,zasiądę i spróbuję sił a pytania na pewno się znajdą w trakcie prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Pytaj śmiało nie mam tajemnic bo to żaden mój patent. Ktoś mi pomógł na początku a teraz ja pomogłem komuś możesz być następny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Dość długo nie zaliczyłem wypadu, żeby połowić jedynie na jigi ostatnio łowienie zdominowały okonie na gumy i woblery. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ostatnio bardzo porządany kolorek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Kilka klasyków z zestawu szykowanego na zawody Waga ok 0.8g i hak heavy body #10 Oraz coś bardziej "widocznego". Mięta z fluo główką i klasyczna zieleń z jaskrawym akcentem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Powoli wracam do imadełka. Ale to bardzo powoli ostatnie 2 miesiące nie dotykałem tematu, bo ryby zajmowały każdą wolną chwilę. Teraz wieczory będą dłuższe, a zima coraz bliżej. Wczoraj miło było znaleźć trochę wolnego czasu i siąść przy biurku. Pewnie te kilka sztuk to max co powstanie przez najbliższe tygodnie Najlżejsze sztuki czyli główka 4.0mm i hak #10 heavy body. Całość odrobinę dociążona lametą. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Marcinie, więcej wolnego czasu na uprawianie swego hobby. Stu lat kręcenia much! (W przerwach między wędkowaniami ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wszystkiego Najlepszego,100 lat nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Najlepszego i 102 lat nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Dzięki wielkie za pamięć Miło mi bardzo a życzenia się spełnią jak najszybciej i Wam życzę tego samego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Paradoksalnie, okres przed świętami u mnie oznacza troszkę wolnego czasu Wiec przygotowałem "płótno". Haki #10 heavy body + główka 4.0mm + lameta 0.6mm. Wieczorami postaram się regularnie ubrać po kilka sztuk Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 W związku z tym, że zima będzie długa a materiałów mam sporo, postanowiłem systematycznie robić po kilka sztuk w każdym kolorze. Na pierwszy ogień będą szły najlżejsze i najprostsze czyli moje ulubione i najczęściej wykorzystywane. Później będą się nieco zmieniać i nabierać na wadze Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Wszystkim odwiedzającym mój wątek, a także Przyjaciołom i Znajomym !! Życzę Wam ciepłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia najskrytszych marzeń, a w Nowym Roku samych rekordów i realizacji wszystkich planów Marcin P. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Kolejna malutka partia dochodzę do wniosku, że takie robienie jest bardzo monotonne. Lepiej kręci mi się "miksy" niż kilka pod rząd zrobionych na jedno kopyto.... No ale trzeba przeboleć i kręcić na wiosnę nie będzie marudzenia na zawodach, że ja chciałem taki a miałeś tylko jeden [emoji14] Będę przygotowany na marudnych kolegów Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Mała odskocznia od monotonii Największy i najcięższy jig (bo juz na pewno nie mikrojig) w moim pudelku. Hak heavy body #6 + główka 4.8mm + lameta 1.2mm. Dało to wagę blisko 2g!! Ten poniżej to efekt nudów, stad "festyniarstwo" kolejne będą już stonowane i sensowne Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dziś spora część z nich otrzymała juz "futerko" Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 40% zestawu dla kolegi jest już gotowe Klasyczne uniwersały, na haku #12 heavy body i główkach 3.3mm wolfram. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Imho trochę za bardzo przeciążasz. Poszukaj przepisu na skórzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Czemu tak sądzisz? To nie mają być muchy tylko jednak musi coś to ważyć, żeby poleciało ze spinningu Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 A ile ważą z główką 3.3 mm i ile mogły by ważyć przy główce 4 mm i 4,5 mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi