Marcin P. Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Jasne, że jest szansa z resztą wszystkie były wrzucane do tematu, tyle że nie grupowo Jutro będzie zdjęcie grupowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Trochę zakręcony dzień miałem ale obiecana fotka leci: Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 A teraz największą nowość przed sezonem pudełeczko od nowa nie zostali zrobione przez przypadek Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 MarcinTy zdrajco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Ja?! W życiu To wypadkowa konieczności i chęci nowych doświadczeń Ale do spinningu i tak wracam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 To teraz już Cię zabierze do końca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu77 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Z muchy już się nie wraca do spinningu [emoji16] Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Właśnie takie oponie słyszałem na razie wiem, że nie jest łatwo ale ciągle idę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Spokojnie, bez paniki Jestem żywym dowodem, że mucha to nie ruchome piaski i że powroty do spinningu są możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dawno nie było czasu żeby tu wejść Czas pokaże co bedzie się działo dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Prawie równy miesiąc nie zaglądałem do tematu. Ogólnie na forum wpadałem raz w tygodniu ładna pogoda wyciągnęła mnie na rybki i rower. Niestety, do tej pory sezon nie jest szałowy. Mucha mnie totalnie nie kręci, dała mi sporo ryb, ale to jednak nie jest to pozostaje wierny spinningowi, a dodatkowo jestem głodny zabawy!! Kiedy jutro wszyscy rzucą się na szczupaki, ja przeczekam "potop" i wydlubie trochę spinningowego białorybu sprzęt juz czeka w bagażniku Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Majówka nie rozpieszczała mnóstwo rybek ale max 40cm. To jeszcze nie to na co czekam [emoji48] były wzdregi, płocie, klenie, wszechobecne okonie oraz... mnóstwo małży. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Bardzo dawno nie siedziałem przy imadełku Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Czas przysiadać do biurka a przy okazji z rozpędu udupelnie swoje pudełeczko. Tutaj niezawodni lotnicy, największy kręcony kaliber Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 I troszkę mniejsze Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Marcinie jaki materiał stosujesz na ogonki w microjigach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Marcinie jaki materiał stosujesz na ogonki w microjigach ?Te powyżej są z kapki kury. Wybieram szersze pióra i ich promienie a tak to używam tez koguta, bazanta i jedwabiu. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Totalny brak wiatru umożliwił mi zabawę z jigiem. Nowy zbiornik, nowe miejsca ale moje jigi niezmiennie im smakują!! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Maja 2018 przez Marcin P. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelmajk Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Yeah!!! Nareszcie ruszasz z tematem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Ruszam, ze sporym opóźnieniem ale jednak. Chociaż boje się, że wolne się skończy i czasu na ryby będzie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Drugi zbiornik także darzy złotą rybką Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Kilka najlżejszych sztuk Sprawdzone i smakują jak zwykle ! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Marcin ile mniej więcej ważą i czy masz jakieś nadwyżki na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Marcin ile mniej więcej ważą i czy masz jakieś nadwyżki na sprzedaż? Te na foto ok 0.6g. I są moimi ulubiencami bo latają juz dość fajnie, a nie idą mocno do dna jak cięższe Co do nadwyżek - w przypadku tej przynęty nie ma takiego określenia Szczególnie w sezonie kiedy każdy chce coś złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 A jak łowią przynęty Marcina to zobaczcie sami Dzisiejszy przyłów na microjiga przy okazji łowienia wzdręg. Karpik ok 50 cm. Dał mi trochę popalić Linka varivas Mebaru Gate Nylon 2 lb. Dodatkowo ochrzciłem świeży zakup od kolegi z jerka, graphiteleader bellezza Ex do 6 gram - stworzona do łowienia microjigami. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi