potecki Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Ja to wam zazdroszczę tego czasu na robienie przynęt i w ogóle zaanagażowania U mnie wygląda to trochę gorzej, dlatego wolę kupić gotowe przynęty. Reklamki proszę gdzie indziej lokować, ewentualnie wykupić wpis komercyjny. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Hahaha pierwszy Twój post to reklama prawdopodobnie Twojego sklepu w nie swoim wątku. Na prawdę nieźle. Masz chłopie wyczucie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Testy nowej wędki połączone z testami przynęt Nie wiem o co chodzi... Szczupaków w tym sezonie wyjąłem już kilkadziesiąt, natomiast okonia nie widać... Od soboty mam otwarte do spinningu kolejne zbiorniki. Ciekawe co tam się dzieje Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 W końcu sezon otwarty... Dla mnie to nie jest 1 maj, a obłowienie się okoni Wypad z UL zaowocował 9 okoniami w do 34cm z czego tylko jeden poniżej 30cm Pogoda kompletnie nie rozpieszczała, jednakże poranek 02.05.2021 r. był zdecydowanie bardziej przyjemny pod względem pogody. Dziś robimy wolne, porządek w pudełkach i regeneracja Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Kolejna odnoga mojej zabawy z przynętami Tym razem postanowiłem spróbować swoich sił w malowaniu główek Nie jest to ostra zabawa z różnymi proszkami, wypiekanie czy zabezpieczanie w żywicy. Chciałem je zwyczajnie urozmaicić i zabezpieczyć przed utlenianianiem. Moim zdaniem, jak na pierwszy strzał, wyszło idealnie Fajna zabawa, szybki efekt i przede wszystkim satysfakcja z nowej przygody P.S. Uprzedzam, że wszyscy śmiejący się z mojej profesjonalnej suszarki narażają się na bana :D I niech nikt nie mówi mojej partnerce do czego wykorzystuje jej ruszt Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Wczorajsza piękna, słoneczna pogoda "zmuszała" do wyjścia z domu Postanowiłem postawić na okonie, które u mnie wciąż są ospałe i niezbyt agresywne.Dniówkę, wraz z kolegami, zakończyliśmy około 20 okoniami na głowę. Reagowały jedynie na gumy. Początkowo mocno przeciążone twistery, a później na 3g pijaweczki Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Troszki pijaweczek na główkach 2g i 3g Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Na szybko przygotowana garść 1g główek na haku #6. Jeśli czas pozwoli to może jeszcze dziś je ubiorę Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Kilka zaległych sierściuchów na 1g i 2g Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 U ładniutkie jigi ale to jest doświadczenie,tez zacząłem naturalne kręcić,,jeszcze nie mam takich materiałów by sie pochwalić,,gratulacje,,pozdrawiam.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 U ładniutkie jigi ale to jest doświadczenie,tez zacząłem naturalne kręcić,,jeszcze nie mam takich materiałów by sie pochwalić,,gratulacje,,pozdrawiam..Dziękuję za miłe słowo! Nie są to jakieś wymyślne wzory czy też przynęty dopracowane jak u innych kolegów robiących "cukierki" (szczególnie muszki), ale póki łowią, są skuteczne i kuszą zarówno pstrągi, klenie jak i okonie czy białoryb to jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Kilka sztuk z weekendowego kręcenia Tutaj akurat marabut na główkach 2g i 3g Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 17 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Malutka porcja pijawek :DTym razem na hakach pod cheburashke...pomysł był już dawno ale na początku miałem bardzo mieszane uczucia co do nich Wypad nad głębokie jezioro szybko potwierdził, że nie ma co się zastanawiać.... Ryby stały między 6m a 7m i chciały bardzo agresywnego prowadzenia [emoji14] A klasyczna pijawka na 3g główce nie dawała rady przykuć ich uwagi Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Widze malujesz proszkowo. Glowki malutkie ale sprobuj lapac szczypcami za oczko haczyka nie za trzonek. Nie trzeba pozniej tego czyscic. Mnie osobiscie to doprowadzalo do frustracji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Kolejna malutka porcja pijawek dla kolegi Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 11 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Nieco zaległe cukierasy, które już koszą rybki u mojego kolegi Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Września 2021 przez Marcin P. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Troszkę zaległych przynęt z początku tygodnia Już najwyższa pora na nie Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 12 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Z takimi ilościami to można myśleć o nęceniu miejscóweczki :D Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Po kolejnych miesiącach braku czasu na kręcenie udało się porobić troszkę pijawek Wydaje mi się, że była to ostatnia "partia", aż do późnej wiosny... Ale wiosną pojawi się nowy kolorek, który chodził mi po głowie już jakiś czas Teraz skupię się troszkę na mikrojigach bo znajomi już chcą uzupełniać pudełka Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 W końcu [emoji23][emoji23] Po prawie rocznej przerwie miałem czas i motywację, żeby usiąść trochę do imadełka [emoji2956] Na pierwszy ogień i krótkie "posiedzenie" poleciały klasyczne jigi z marabuta na główce 1g [emoji91][emoji91] Ręce nieco trzeba rozruszać więc na dniach mam w planie powtórkę na gramaturach 2g i 3g oraz trochę ulubionych mikrojigów pod bialoryb [emoji3455] Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi