Marcin P. Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Nic z tych rzeczy [emoji3] dla Ciebie mogę być inne Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 I lecą kolejne [emoji4] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Chwila wolnego z rana [emoji4] powolutku ale regularnie i do wiosny zdążę [emoji4] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Bardzo ładne, nie mogę się nadziwić jak wykonuje się takie przynęty. Zawsze jak mam okazję to przyglądam się pracy nad nimi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dziękuję za miłe słowa nie ma co ukrywać, że moje przynęty to prosta "konstrukcja" robiona na szybko i na jedno kopyto. Ale taki wzór mam opanowany i wiem ze jest w 100% łowny, a to dla mnie jest priorytetem Jigi łowią w całej Polsce a także za granicą gdzie sprawdzają się równie dobrze Jeśli chcesz zobaczyć prawdziwe cuda, to zobacz galerie muszkarzy! To dopiero bajka Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Marcinie piękne kręcisz Jaka wielkość tych niebieskich główek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Te niebieskie to 3.3mm na haku #10 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Hmm.. a dałbym sobie głowę uciąć, że przynajmniej 4.0 mm i wcale nie wyglądają za małe przy tej #10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Jutro wrzucę Ci zdjęcie #10 z główką 4.0mm i 3.3mm Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Klasa Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zgodnie z obietnica niebieski 3.3mm zaś nikiel to 4.0mm. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No teraz widać lekką różnicę Marcin czym się kierowałeś kręcąc jiga na mniejszej główce a takim samym rozmiarze haczyka? Mniejszą wagą, walorami estetycznymi itd. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Tutaj chodziło mi tylko o wagę. Będę miał kilka różnych wag i wielkość aby zawsze moc się dostosować do rybek a także dla własnego widzimisie Prży haku #10 zarówno 4.0 jak i 3.3mm wyglądają dobrze i proporcjonalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Podziękował. Dla kogoś kto zaczyna przygodę z microjigami bardzo przydatne uwagi Marcinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 I kilka z dziś Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Daaawno nie bawiłem się w piankę także mała odskocznia wczorajszego wieczoru Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Są i kolejne [emoji4] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Sezon już pachnie, baterie naładowane nad rzeką!!!Jadę dalej z budową pudełka Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Niewielkie co nieco po lodowych łowach [emoji4]Ale jeszcze ze 2 posiedzenia i pudełko będzie gotowe!! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Na zakupach dziś nie byłem to i był czas coś zrobić Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelmajk Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Rządzisz Pierwszy wątek, do którego zaglądam po zalogowaniu P.S. Nasza woda już powoli dojrzewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Miło mi Już niedługo zaliczymy wypad. Byłem widziałem, a nawet planowałem weekend tam ale ma być zima Ostatnia w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Poranna sesja [emoji4] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Koniec koniec koniec!!!! Po nieco ponad 3 tygodniach moje nowe pudełeczko na zbliżający się sezon zostaje "zamknięte" Poniżej ostatnie sztuki z wczorajszego wieczora Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelmajk Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Bajecznie A była by jakaś szansa, żeby zobaczyć całe pudełko? Czy to tajemnica i zobaczę jedynie nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi