Marcin P. Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Znów temat ostro zaniedbany [emoji14] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Bardzo rzadko wchodzę na forum, bo 100% wolnego czasu poświęcam wodzie i śmiganiu na rowerze Ale czasem coś tam zrobię Niestety, klenie w tym roku nie współpracują jak w ubiegłych latach. Jest mnóstwo brań, mnóstwo ryb wyjeżdża z wody ale max 40cm wciąż czekam na pierwsze w tym roku 50+... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 I jeszcze filmik, który dopiero teraz mam czas wrzucić Na dniach może uda się nagrać coś nowego! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Po porannych drapieżnikach, chwila na brzegu w poszukiwaniu klenia Oczywiście stojąca woda. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Działo się dziś oj działo. Chyba na jakiś czas wrócę do lekkiego łowienia i będę męczyć Wzdręgi póki namierzone [emoji4][emoji4][emoji7] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Korzystam z pogody a przy okazji odpoczynek bo bardzo ciężkim i męczącym weekendzie Tym razem rybek nieco mniej, ale to dlateg, że więcej leżałem sobie w pontonie i bujałem na fali niż łowiłem Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Wczorajszy dzień był idealnym pokazem mocy moich mikrojigów! ! Ryby doceniły je, z reszta jak zawsze Ale tym razem właściwie nie miały konkurencji. Inne przynęty były olewane. W szranki stanęły jedynie woblerki mojego kolegi śp. Andrzeja. Jego i moje perełki otworzyły wode!! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Niektórzy w poniedziałkowy ranek idą do pracy, a inni z uśmiechem na ustach siadają do imadełka Nareszcie, znalazłem mój ulubiony odcień zieleni [emoji7] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Pudełko nieeecoo uzupełnione A przynajmniej w ważne kolorki.Reszta jak znajdę czas Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Kolejny wspaniały dzień nad wodą Wpadło dużo rybek, choć do rekordu im brakuje Ryby łatwe do zlokalizowania, chętne do współpracy, pogoda dopisała. Zbiornik, który wybraliśmy pozostawia troszkę do życzenia ale cóż Nie można mieć wszystkiego!Tak czy siak dzień na ogromny plus:- zapasowa wędka na bazie złamanego LRF zdała egzamin śpiewająco (mimo relatywnie bardzo grubej plecionki na szpuli),- rybki oceniły ostatnio kręcone mikrojigi bardzo wysoko, chętnie atakowały w różne kolorki,- moja dziewczyna zaliczyła swoją pierwszą wzdręgę (poczuła atomowe branie i uznała, że zabawa lepsza niż z okoniami)- baterie naładowane na maxa [emoji16] Teraz kilka dni bez ryb, bo inne obowiązki nie mogą zostać zaniedbane. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 19 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Pomimo tego, że na wzdregi się nie nastawiałem, poświęciłem im dziś godzinkę. Udało się wypracować kilka fajnych sztuk ponad 30cm (największa 33cm). Kolejny zbiornik, na którym namierzyłem złote rybki Wrzesień na być piekny, trzeba będzie to wykorzystać! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 6 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Niedługo przyjdzie czas na długie wieczory przed imadłem póki co korzystam z pogody i robie coś dla znajomych! Klasyka w kilku kategoriach wagowych Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Stu lat, a woda niech Ci darzy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Wszystkiego Najlepszego i mnóstwa pomysłów na nowe przynęty Edytowane 10 Grudnia 2018 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Chłopaki!! Dziękuję za pamięć Zima zbliża się wielkimi krokami, a to oznacza, że zasiądę do imadełka. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Małe uzupełnienie mojego pudełeczka Postanowiłem najpierw zająć się swoimi zapasami, bo jak zwykle opustoszało. Od jutra biorę się za uzupełnianie pudełek kolegów oraz jigi na konkursy i zawody Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Kilka sztuk dla kolegi Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Umieszczam w Twoim wątku autorskim bo to Ty właśnie Marcinie mnie namówiłeś by coś ukręcić i udzielałeś cierpliwie podstawowych porad. Dłuuuugo zbierałem te materiały i narzędzia i w końcu zacisnąłem pierwszy haczyk w szczękach imadła Wiem że nie przypomina to nawet w części Twoich prac i kolegów ale.... może rybki to docenią no i satysfakcja złowienia na własną przynętę bezcenna Dzięki Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Widzę tu początek nowego wątku autorskiego PS.Drugi rząd, czwarta muszka od lewej - warto by nad nią jeszcze trochę popracować. A nawet zrobić ją od nowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Rady mistrza bezcenne . Oczywiście że wygląda tragicznie, na zdjęciu to dopiero widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Świetnie!! Bardzo się cieszę, że kolejna osoba z moich znajomych postanowiła wziąć się za robotę Małymi kroczkami ale do przodu! I do wiosny będziesz ciagnął rybkę za rybką. Jestem pewny, że Twoje przynęty zostaną docenione Ja natomiast ostatnio jestem w rozjazdach, ciągle poza domem. Ale jest szansa, że w tym tygodniu coś zacznę kręcić. Wiosna już blisko, a koledzy się niecierpliwią czekajac na moje cukieteczki. P.S. Ostatnio trochę mikrusów zostało w Niemczech. Ciekawe czy tamtejsze rybki są równie łakome co nasze Polskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Jak obiecałem tak robię Mały zestawik dla wedkarza, który zobaczył moje cukierki u swojego kumpla Od razu zapragnął mieć takie coś w swojej dyspozycji! Jest mi niezwykle miło! Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 A czy można zrobić taki piękny zestaw pod czeburaszkę ?Świetny zestaw... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 A czy można zrobić taki piękny zestaw pod czeburaszkę ?Świetny zestaw... Jasne że można mam już takie projekty za sobą. Jednakże, jeśli chcesz jigi tej wielkości to raczej pod małe główki. Jeśli chcesz używać cięższych czeburaszek, można zrobić nieco większe przynęty Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Marcinie jakie wielkości główek i haków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi