Marcin P. Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Te z postu #297 są ma hakach #8 i #10. Główki do nich to odpowiednio 4.5mm oraz 4.0mm Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Super wykonanie i dobór kolorów Marcin jaki dajesz drut ołowiany (średnica) pod dubbing ???Moje microjigi na haku 10 i główce 4mm (mosiądz) z nawiniętym drutem ołowianym 0,5 mm ważą ok 0,54 grama. Czasami brakuje mi te 0,2 grama. I tu mam dylemat większa średnica druta czy główka wolframowa ? Zakładam że średnica główki ma być 4 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Super wykonanie i dobór kolorów Marcin jaki dajesz drut ołowiany (średnica) pod dubbing ???Moje microjigi na haku 10 i główce 4mm (mosiądz) z nawiniętym drutem ołowianym 0,5 mm ważą ok 0,54 grama. Czasami brakuje mi te 0,2 grama. I tu mam dylemat większa średnica druta czy główka wolframowa ? Zakładam że średnica główki ma być 4 mm.Przepraszam, że odpisuje tak późno, ale jestem nieco zalatany. Do haków #12 i #10 do główki 4.0mm daje lamete 0.6mm. Większa nie ma sensu bo wychodzi mega grubo.Jedynym wyjściem jest dac główkę wolframową lub odrobinę większa. No ale skoro większa w grę nie wchodzi, to zostaje wolfram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nie ma problemu. U mnie z czasem też krucho. Dzięki za porady Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Hak #8 heavy body + główki 4.6mm Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Hak i główka taka sama jak wcześniej Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Kilka wybranych sztuk z ostatniego kręcenia Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Kilka wybranych sztuk z ostatniego kręcenia Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalkamoje dzięki Marcin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jigi do zadań specjalnych [emoji14] A raczej jednego zadania - dalekich lotów! Czasem trzeba sięgnąć bardzo daleko, bo nie można się zbliżyć Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelmajk Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Hallo Marcin! Co to za zastój w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Hahaha Majk Żyje, mam się dobrze, wręcz świetnie W temacie cisza bo po pierwsze nie kręcę na razie, że względu na brak czasu, a każda wolna chwila jest spędzana nad wodą Po drugie jeszcze nie zacząłem na dobra sprawę sezonu na białoryb. Póki co dominacja sandacza, okonia i szczupaka. A sezon jest wyjątkowo chojny Dlatego ciagne ten temat póki mogę. Jak wydoje go do ostatniej kropli wezmę się za białoryb ze wzdręgą na czele [emoji14]Mam już manierzone je w kilku miejscach na różnych zbiornikach więc liczę na żniwa :D Ale fotek nie będę wrzucał raczej. Po tym jak dowiedziałem się co wyrabia jeden z "forumowiczów" rzekomo zawziety C&R... Fotki będą pokazywane na zawodach w wąskim gronie Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Wczorajsza odskocznia od okoni na przynęty powierzchniowe Pół godzinki łowienia i ok 15 sztuk 30+ Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Zabijasz tymi złotkami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Będzie działane w weekend Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Wczoraj czasu nie było, wygrały ryby Dziś musiałem więc przesiąść i zrobić kilka sztuk z rana. Jutro dogrywka z mniejszymi. Hak #8 heavy body, główka 4.6mm i lameta pod spodem czyli moje ukochane 0.8g. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Dziś niestety nie było czasu na kręcenie Tylko tyle co zdążyłem zrobić rano.Zamaist mniejszych, jakie były w planach, zrobiłem cięższe na większym haku Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 I kolejne, tym razem większe na haku #6 Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Na 0,8 gramowe i kijek od @Mekamila wieszają się całkiem sympatyczne pasiaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Kręcenie z zeszłego tygodnia Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Hak #8 + główka wolfram 4.0mm i lameta 0.8mm Sprawdzona i baaardzo lubiana przez wzdregi gramatura! Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 3 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Maluchy z zeszłego tygodnia Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Małe uzupełnienie mojego pudełeczka po ostatnim wypadzie Trzy ucinki na jednym wyjeździe... Jeden pistolet wyjety To chyba znak, że czas brać się za nieco większe przynęty i nieco inne ryby. Lekkie maluszki na haku heavy body #8 I główce mosiężnej. Waga ok 0.6g. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Oks 33cm na microjiga Marcina Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Pomimo długich wieczorów, czasu na siedzenie przy imadełku niewiele Ale mając doświadczenie z poprzednich lat, kiedy na wiosnę wszyscy rzucają się na moje pudełko, muszę zadbać żeby było pełne Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Kilka maluszków z wczorajszego wieczoru Mniejsze:Hak #8 heavy body, główka 4.5mm i kilka zwojów lamety ołowianej.Cięższe:Hak #6 heavy body, główka 4.5mm i lameta prawie na całą długość tułowia Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi