Marcin P. Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Dziś palnik ostry i poszukaliśmy złotek Trafiło się trochę fajnych rybek, kilka spadło, kilka tylko widzieliśmy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Na początku dość sceptycznie podchodziłem do łowienia na tak małe przynęty ale po wycholowaniu kilku fajnych rybek nabrałem przekonania do ich skuteczności.Łowienie takie daje dużą frajdę ,oczywiście po doborze odpowiedniego sprzętu stosownego do używanych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 No początki miałeś trudne z tymi wędkami Teraz sezon nam się kończy ale poczekaj do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ostatnio nie ma czasu, na uzupełnienie galerii. Niedługo wrzucę trochę fotek przynęt w tym najcięższe sztuki jakie do tej pory kręciłem Tymczasem kilka foto z wczoraj: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ostatnio na forum znikają fotki ;( Także wstawiam jeszcze raz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dzisiaj rybki marnie współpracowały ,ale coś tam udało się wciągnąć na pokład. Brań było jak na lekarstwo ale brały ładne rybki niestety pech nadal Mnie nie opuszcza dwie piękne rybki poczęstowały się Moimi przynętmi i postanowiły ich nie oddawać. Byłem sam i foty takie mało artystyczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Dziś pomimo niesprzyjających warunków trzeba było przetestować nowy gadżet Wykałaczka do 2g spod ręki kolegi Pawła Z większych sztuk trafiło się tylko 5 ale wędkę przetestowały porządnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Wiedziałem że połowisz Ja dziś nie Mogłem. Ale jutro zamierzam pociągnąć temat.Rybki przyjemne ,lubią taką pogodę biorą wtedy zdecydowanie. Edytowane 29 Września 2016 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Dawno nie wstawiałem zdjęć przynęt ostatnio nakręciłem spory zestaw i wczoraj udało mi się obfotografować go, także będę mógł podrzucać fotkę co jakiś czas Na pierwszy ogień idą największe bomby jakie widziałem. Główka wolfram 4.4mm, na haku heavy body #10. Do tego dość gruba lameta po całości. Lata to jak z procy Na pewno nie nada się do łowienia wzdręg pod powierzchnią wody i w zarośniętych oczkach, ale idealnie sprawdza się na głębszej wodzie. Do tego bardzo smakuje okoniom i (niestety) szczupakom 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshwater Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ile ważą te potworki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 No tak... zapomniałem napisać najważniejszego Przynęta waży ~1.1g przy wielkosci mieszczącej się na monecie 2 groszowej Liczyłem na ok 1.2g więc niewiele się pomyliłem. Można by na upartego dać jeszcze grubszą lametę, lub robić na większym haku i dać jej zwyczajnie więcej. Ale osiągnąłem co chciałem. Przy tej wielkości to prawdziwa bomba w porównaniu do moich ulubionych wzdręgowych jigów po 0.6g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Nie chwaląc się to chyba ten zestaw należy do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Tak Adrian, te są Twoje Poniższe także choć to tylko część zestawu Zgodnie z obietnicą leca kolejne fotki. Squirmy Wormies na haku #8 i główką 4.0mm. Wagowo wyszły 0.8/0.9g w zależności czy są "futrzaste" czy całe silikonowe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Kolejna porcja mikrusów tym razem moja ulubiona "klasyka". Mikrus na haku heavy body #12 z główką miedzianą 4.0mm, dociążony lametą. Waga ok 0,6g. Mój najczęstszy wybór podczas polowania na złotą rybkę 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Temat zarósł mchem i pokrył się pajęczyną... Niestety, ostatnio nie ma nawet chwili żeby usiąść i coś ukręcić. Mam jeszcze kilka dni do wyjazdu, przez które postaram się zrobić trochę przynęt i uzupełnić pudełko na przyszły sezon. Mam nadzieję, że zimą będzie więcej okazji do kręcenia, a nowy sezon przyjdzie jak najszybciej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Marcinie, stu lat! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Wszystkiego najlepszego ,powodzenia w realizacji planów,i wielu okazowych rybek???????? Edytowane 11 Grudnia 2016 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Chłopaki! Dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nareszcie!!! Po 1,5 miesiąca poza domem, długiej i męczącej podróży, nie bez niespodzianek, wróciłem na święta Czas rozpakować paczki, które przyszły przez ten czas na domowy adres, ubrać choinkę i dokończyć przygotowania. A wieczorem usiąść spokojnie do imadełka i odświeżyć co nieco "pamięć mięśniową" Tymczasem chciałbym wszystkim odwiedzającym mój temat, złożyć serdeczne i ciepłe życzenia!! Zdrowych i rodzinnych oraz spokojnych świąt Bożego Narodzenia, mnóstwa prezentów pod choinką (zapewne tych wędkarskich),dużo rodzinnego ciepła wytrwałości i cierpliwości!!A na nowy rok, jakby mogło być inaczej, samych rekordów!!! Marcin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Palce lekko zdrewniałe, ale malutkie uzupełnienie pudełeczka jest Tłuścioszki z myślą o okoniach i kleniach. Ewentualnie gruuubych wzdręgolach z dołków.Główka 5.0mm wolfram, na haku heavy body #10. Wagowo 1.1g A dla równowagi maluszki, typowo wzdręgowe na płytką wodę i zarośnięte oczka Główka 3.3mm miedziana, hak #14 kiełżowy. Waga 0.5g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czasu jest niewiele na kręcenie, ale dwójka znajomych po zobaczeniu zdjęć jigów i łowionych na nie rybek uznała, że musi je mieć w swoim pudełeczku Także pierwszy zestawik "startowy". Miks jekkich i średnich jigów, w podstawowych kolorach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Z ostatniego posiedzenia na razie czekam na nowe materiały 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Fajne puszaki, oby zima szybko minęła, wtedy można rybki pokusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nowe materiały już do mnie lecą Tymczasem ciąg dalszy powyższej sesji 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastii1102 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Przynety wygladaja swietnie i jak widac spełniaja swoja role 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi