Lepton Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 W tym roku Morethana Daiwy można kupić znacznietaniej niż Elitkę St.Croix. (ok 500zł). Czy ktoś z szanownych kolegów / koleżanek - znawców Daiwy miał do czynienia z tymkijkiem ? Model 2016 zapewne znacznie odstaje od swych protoplastów,jednak spadekceny kusi do porównania z Elitką. Papierowo Elita i Morethan wyglądają podobnie.Jak jest w realu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naum777 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dla mnie, Daiwa - to tylko kolowrotki. Ja bym zbierał na St. Croix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dla mnie Elitka St.Croix. to tylko kij Ja bym zbierał na Morethana Daiwy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dla mnie Elitka St.Croix. to tylko kij Ja bym zbierał na Morethana Daiwy Czasy się zmieniają.Teraz Morethana w wydaniu 2016 sprzedawcy niżejcenią od tegorocznej Elitki.Dozbierać to trzeba . . . . .ale w drugą stronę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 ja kiedys napisalem ze dosc wedek stc wiecej nie kupie ale po sprawdzeniu kilku wedek z wyzszej polki dokupilem jeszcze 2 stc mysle ze jak dla mnie najlepszy stosunek cena jakosc i walory uzytkowe znajduje w tych kijkach mowa o kijach od avida w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 ja kiedys napisalem ze dosc wedek stc wiecej nie kupie ale po sprawdzeniu kilku wedek z wyzszej polki dokupilem jeszcze 2 stc mysle ze jak dla mnie najlepszy stosunek cena jakosc i walory uzytkowe znajduje w tych kijkach mowa o kijach od avida w gore St Croix. reklamy nie potrzebuje. Z nim wiadomo - jak z koniem... Liczyłem na opinie i sugestie ze strony zwolenników Morethana Daiwy.Jednak fani tego sprzętu, (o ile tacy są) widać wychodzą z założenia,żeo Moretanku mówić można dobrze,lub wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 z tego co widzialem mialo kilku gosci tu z forum te wedki z pierwszej serii moze napisza cos o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 a jaki to taki tani Morethan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 a jaki to taki tani Morethan ? A np Morethan Shooting Commander 88 MW. Aktualnie została po nim cena (1265 zł) na stronie Szczupaka. W innym miejscu jest nadal. (trochę drożej bo - 1516),ale i taktaniej niż Elitka. O powyższym dowiedziałem się od gościa z naszego forum,który(nauczony przez Godskiego) najpierw kupił - zanim wypaplał. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 1265zł, to faktycznie dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Casty też są w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 1439zł,ale przydługi -2.20cm 10-60g.Z tej serii nie ma innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 1265zł, to faktycznie dobra cenaTo chyba nie przypadek. Są to pierwsze Morethan'y które nie są robione w Japonii. Stąd taka atrakcyjna cena. Za poprzednią seryjkę życzono sobie ok 4,5k pln. Obecna 4-ta generacja dostępna jest na naszym rynku jako model na 2016 rok.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Morethan 2014 -W, to zupełnie co innego niż Morethan Branziono blanki (poza chyba dwoma modelami) w serii Morethan W, są takie same jak w Morethan AGS i są produkowane w JP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi