zetika16 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Uchwyt 30 plnTorzity powiedzmy 400 Korek hmmm to zalezy od jakości... Pewnie ze 100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Uchwyt 30 plnTorzity powiedzmy 400Korek hmmm to zalezy od jakości... Pewnie ze 100To ceny w detalu...dla zwykłego domowego wędkoroba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jasne że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Cóż. 149gr przy 5m robi wrażenie. Jestem ciekaw jaki to był bat? To jest niższa waga niż nasz 4m bat. A co dopiero uzbrojony (175gr). Z drugiej strony nasza bolonka dla klienta kosztuje 400zł na gotowo. Wiadomo, różnica w kasie, różnica w wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granturismo Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Fajna robota...myślę,że trochę było ''pitolenia'' z dobraniem ruchomych tulejek pod przelotki,ale w takiej pracowni napewno nie bylo problemu,sam mam spory pęczek ''chrustu'' ,więc mogę sobie wyobrazić ile takiego materiału może być w tej akurat pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi