Hcv Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Witam całe forumowe grono. Jeśli dział jest nieodpowiedni proszę moderatora o ew. przeniesienie wpisu.Cytuję: Szanowni Koledzy i Koleżanki wędkarze Moja córka urodziła się w marcu 2015r. – znak zodiaku RYBA, imię dostała też związane z rybą – MarceLINa (to akurat jest przypadek – po prostu fajne imię). Czego więcej może chcieć zapalony wędkarz? Chyba tylko tego, by Ta rybka mogła pływać, a z tym może już nie być tak prosto. Marcelina od urodzenia choruje na artrogrypozę czyli wrodzoną sztywność stawów. Choroba nie postępująca, ale maksymalnie utrudniająca normalne życie. Chorobą objęte są stopy (stawy skokowe) oraz dłonie (palce oraz nadgarstki). Zanim ukończyła 10 miesięcy przeszła dwie operacje (kolejne przed nią) mające na celu korekcję stóp. Po każdej operacji konieczne są intensywne zabiegi rehabilitacyjne, których koszt sięga 1000zł miesięcznie. Chcesz pomóc? Chcesz sprawić by rybka mogła pływać? Przekaż 1% swojego podatku KRS: 0000270809 W rubryce INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE wpisz: Kaczurak, 4908 Możesz też przekazać darowiznę Fundacja Avalon Rachunek: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001 W tytule wpisz: Kaczurak, 4908 Możesz wysłać SMS pod numer 75 165 w treści wpisując słowo POMOC 4908 *koszt SMSa to 5 zł. netto (6,15 zł. brutto) Dziękuję w imieniu Marceliny – ARTFISH (Artur Kaczurak)Na początku lutego odbędzie się licytacja, w której będą do wygranie moje woblerki. 5x Micro Fish Cały dochód z licytacji zostanie przekazany na leczenie dziewczynki. PozdrawiamŁukasz Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Hej, chętnie przekażę kilka wobków na licytację. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak1777 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Hej, czekam z niecierpliwością na aukcje. Na pewno wezme udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Witam całe jerkbaitowe grono rękodzielników.Bardzo chciałbym pomóc koledze z podlaskiego klubu BARWENA, a także utalentowanemu twórcy mrówek. Jego córeczka jest chora i potrzebuje pomocy. W związku z tym chciałbym zorganizować licytację charytatywną.Będzie można zdobyć woblery twórców m.in. moje(Wil Micro Lures) jak Adama Szwanki(Adashhh HM Lures) i Piotrka Sibrechta (Wosi) Założyłem ten wątek, z zapytaniem się reszty twórców czy nie chcieliby przekazać czegoś spod swojej ręki, aby później dzieło zostało poddane licytacji? Cały dochód zostanie przekazany na leczenie dziewczynki. Bardzo mi zależy na tym aby dziewczynka wyzdrowiała. Tylko tyle mogę zrobić w tym momencie. Licytacje będą najprawdopodobniej na allegro, a jak nie ogarnę tematu to przerzuci się to na facebooka. Różnego typu zapytania można kierować tutaj jak i na prywatną skrzynkę. Dziękuję za uwagę i proszę o wyrozumiałość całą forumową administrację. PozdrawiamŁukasz Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Wil 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Podaj adres do wysyłki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Bardzo chętnie coś przekażę do licytacji..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 A czemu nie tutaj te licytacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 O właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 @Tomy dobrze gada. Dwie licytacje na forum już były, więc dlaczego by nie zrobić trzeciej? Napisz do admina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Można i tutaj. Zobaczę co da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 tez od siebie dorzucę jakieś wobki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Super. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Daj mi znać też coś dołożę od siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) i ja sie doloze Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Grzeho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Również chętnie przekaże na licytację coś od siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Mamy również wsparcie od firmy Dorado Pana Dariusza Małysza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) A czemu nie tutaj te licytacje? Tomku pierwsza sprawa to kwestie prawne, Łukasz z tego co wiem jest nieletni, do tego wszelkie publiczne zbiórki wymagają zgody.Wiemy po poprzedniej akcji ile z tym zachodu. Druga sprawa to sama sprawa organizacyjna, forum nie ma narzędzi aukcyjnych i ile trzeba włożyć pracy żeby to przygotować to wiem chyba najlepiej, a sami widzieliście jak wiele problemów było z podsumowaniami aukcji. Trzecia sprawa powiązana jest z pierwszą, czyli kto miałby się tym zająć. Dodatkowo Łukasz założył ten temat na gorąco jak to w młodej głowie, chwała za pomysł i sam gotów jestem wziąć udział w takiej akcji, tylko to musi mieć ręce i nogi, tak aby nikt nie mógł nic zarzucić. P.S. Jeśli ktoś ma pomysł jak to sprawie załatwić to niech podpowie, według mnie najlepiej żeby pieniądze szły bezpośrednio na konto fundacji, o ile oczywiście tak można. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Ok. Licytacja odbędzie się na allegro ew. na facebooku. Na pewno znajdzie się osoba z mojej okolicy, która zechce mi pomóc przy takowej akcji mając ukończone 18 lat. Przepraszam za taki nagły obrót sprawy z tym wątkiem, ale po prostu zależy mi na pomocy i zdrowiu dziewczynki dodatkowo, że jest to córeczka doświadczonego wędkarza z mojego klubu. Zawalony książkami, próbując się czegoś nauczyć i poprawić oceny na półrocze nie potrafię przeczytać ze zrozumieniem wiadomości od admina na priv. Dowiedziałem się, że nie mogę założyć takiego wątku. Jeśli jest to konieczne proszę o przeniesienie wszystkiego do mojego wątku autorskiego. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał przeciw tego, że założyłem ten wątek. Jeszcze raz przepraszam.Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Ok. Licytacja odbędzie się na allegro ew. na facebooku. Na pewno znajdzie się osoba z mojej okolicy, która zechce mi pomóc przy takowej akcji mając ukończone 18 lat. Przepraszam za taki nagły obrót sprawy z tym wątkiem, ale po prostu zależy mi na pomocy i zdrowiu dziewczynki dodatkowo, że jest to córeczka doświadczonego wędkarza z mojego klubu. Zawalony książkami, próbując się czegoś nauczyć i poprawić oceny na półrocze nie potrafię przeczytać ze zrozumieniem wiadomości od admina na priv. Dowiedziałem się, że nie mogę założyć takiego wątku. Jeśli jest to konieczne proszę o przeniesienie wszystkiego do mojego wątku autorskiego. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał przeciw tego, że założyłem ten wątek. Jeszcze raz przepraszam.Pozdrawiam Na serio chyba nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem skoro tak piszesz, napisałem żebyś wszystko dobrze zaplanował i udzieliłem Ci pierwszych wskazówek jak to zorganizować. Przy okazji piszesz o adminie, jednak z nim nie konsultowałeś akcji tylko ze mną, a ja jestem tylko moderatorem. P.S.Połączyłem w całość oba wątki założone w tej sprawie Edytowane 20 Stycznia 2016 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 No sam widzisz w jakim ja jestem stanie. Nawet to mi się popierdzieliło. Mam nadzieję, że w przyszłości będę bardziej ogarnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Przyjechała paczuszka od kolegi atb69. Każdy link do licytacji będę załączał w tym wątku. Aukcja będzie odbywać się na allegro. Pozdrawiam Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Przede chwilą doszła paczka z firmy Dorado. Dziękuję Panie Darku. 1.Dorado Classic/ Floating/5cm/3g2.Dorado Alaska/Sinking/3.5cm/6g3.Dorado Classic/Floating/5cm/3g4.Dorado Lake/Floating/3.5cm/4g5.Dorado Lake/Floating/3.5cm/4g6.Dorado Classic/Floating/7cm/5g7.Dorado Classic/Floating/7cm/5g8.Dorado Dead Fish/Floating/6cm/6g9.Dorado Drunk/Sinking/7cm/25g10.Dorado Splash Pop/Floating/6cm/10g11.Dorado Lake/Floating/7cm/22g12.Dorado Invader/Floating/7cm/9g13.Dorado Invader/Floating/7cm/9g14.Dorado Invader/Floating/7cm/9g15.Dorado Invader/Floating/7cm/9g Będzie o co walczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) I ja dokładam swoją cegiełkę. Micro Fish: 27mm/3g 20mm/2g Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Dzisiaj przyjechała paczuszka od kolegi szymanek691. Kogucik pstrągowy/ czarny- 3.5g2. Jig pstrągowy/ beżowy/ hak gamakatsu- 3g3. Streamer do spinningu/ imitacja głowacza/ beż- 2g 4. Jig robal/ widelnica z ruchomym odwłokiem/ podwójna kotwiczka - 3.2g5. Jig robal/ czarny/ ruchomy odwłok - 2g6. Jig/ imitacja chruścika w domku/ elastyczna główka verte - 2g Serdecznie dziękuję dla Jarka za takie cudaki. Ślicznie wyglądają. Pozdrawiam Edytowane 1 Lutego 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) I norbert-10 dołożył swój 1% 1. Imitacja kiełbia. Wykonany z lipy/ wolno tonący/ 4,5g/ 5.5cm2. Imitacja strzebli potokowej. Wykonany z lipy/ pływający/ 4.2g/ 5.5cm3. Imitacja pstrąga. Wykonany z lipy/ tonący/ 4.9g/ 6cm Edytowane 3 Lutego 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi