tula112 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam , jak w temacie nosze sie z zamiarem kupna jednego z wyzej wymienionych kijkow , wiem ze Shadow jest jak by ,,nowa'' wersja demona i tu nasuwa sie moje pytanie ,ale czy napewno lepsza?Mam mozliwosc zakupu obu kijkow nowych z dozywodnia gwaracja jest tu ktos kto moze mial oba w reku ? Czy aby nowy kijek shadow nie jest juz troche mniej solidny? Dziekuje za hejty ,prosze Tylko osoby z wiedza na temat tych kijkow pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Cześć!Łowiłem Demonem o który pytasz.Bardzo dobre wrażenie.http://jerkbait.pl/blog/14/entry-220-trocie-z-ba%C5%82tyku-metody/W powyższym wpisie, także w dyskusji poniżej kilka uwag o tym wędzisku.O nowej propozycji Hardy'ego nic nie wiem.pozdrawiam i zapewniam - hejt to nie tu Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tula112 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Fajna relacja ja mieszkam w Norwegii i raczej bede go uzywal na male i srednie rzeki losos/troc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi