godski Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Właśnie się pojawiła Calcutta w Fishing-Mart za 470,00.Może ktoś ma i podzieli się opinią. Miałaby mi posłużyć do przynęt 60-140 g. Linka 40 LB.Miałem C4, ale jakoś nie leżał mi specjalnie. Kciuk jest niżej położony na szpulce niż w C4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/calcutta-te-201dc-na -lewa-reke-a75-p292-k8923.html Tylko nie wykupcie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 to jest, jak na moj gust, calcutta B na rynek USA, japonska byla srebrna ... tak, wytrzyma, wielkosciowo jest mniej wiecej taka sama jak C4, C3 i wspolnicy ... wersja japonska 2-setki CC lezy nizej, poniewaz ma inna konstrukcje, co widac na fotce ponizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Hamulec jest odśrodkowy z 6 bloczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 VBS jest VBS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radaszkiewicz Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam. Używam Calcutty 251 od 2002 roku. Jest to znakomity multiplikator na wszelkie przynęty szczupakowe od 10 do 100 gram. Ja używam żyłek od 0,28 do 0,37 i plecionek 20 i 30 lb. Aktualnie eksploatuję 2 szt 251 i jedną 401 / rynek japoński/.Za pierwszą Calcuttę płaciłem ponad 800 zł.Te w FM są w cenie ABU C3.Extra cena.Gdybym miał wybrać jeden multiplikator na szczupaka byłaby to 251. POLECAM.Andrzej R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dzięki, Andrzej za opinię.A co z tym ułożeniem kciuka w porównaniu do c4 5601?C4 sprzedałem dlatego, że używanie go sprawiało mi dyskomfort ze względu na wysokie położenie wielokrotnie wybitego mojego kciuka. A i brody były dużo częstsze niż w przypadku Curado 201E7, którego teraz używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Miałem dokładnie taką srebrną Calcutte jak pokazał pitt i strasznie irytowało mnie, że przy zasprzęglaniu szpulki spust podbija mi kciuka. A przy C4 nie mam tego.Poza tym młynek bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi