strzalka Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Pytanko do posiadaczy kija w 2 skladzie ,w jakim s katalogu widzialem, 2 skladowe wedki posiadaja przelotki sneiki a trawele pojedyncze mogl by ktos to potwierdzic ? Z gory dziekuje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Mam w dwóch kawałkach #5 - ma sneiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Żonka ma w 2-składzie #4/5 i są jednostopkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Chyba starsze były w wężykach,a nowsze w jednostopkach-oszczędności:mniej wiązania,lakierowania.Osobiście wolę mono-lepsze ugięcie łuku i strzały lepiej posyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Poprawka - rano przed kawą człowiek nie myśli trzeźwo Mam jednostopkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Bardzo dziękuje za pomoc wolał bym snaki ale trudnopozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 ja mam 2 częściowego ze snejkami. #5-6. Oddam za... 499zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi