Avallone Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 A oto kilka fotografii mojej żony. Aparat Sony Cybershot DSC W180 Tym cudeńkiem moja Kasiunia robi zdjęcia Nie przerabiam ich bo nie umiem jedynie zminimalizowałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Kurczę...wstyd się przyznać ale po tytule wątku myślałem że to Ty zdjęcia żonie robiłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Żaden wstyd, Undre, nie jesteś jedyny, żaden wstyd.. Żeby zamaskować trochę OT, powiem że podoba mi się ten pająk wijący sieć na dzwoneczku od gruntówki sumowej zdaje się, bo linka gruba jak szczytówka prawie PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 15 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 To szczytówka Mikado UV Feeder i żyłka Gamakatsu Super G-Line 0.35 13kg A zdjęć żony nie wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 [quote title=Avallone napisał(a) A zdjęć żony nie wstawię Cholera,a tylko po to tu wlazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Cholera,a tylko po to tu wlazłem I skończyło się rumakowanie Żona nie zgadza się pozować zatem w przyszłym sezonie również będzie tylko trochę amatorskiego makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi