mrufa8 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Witam,Mam małą prośbę, potrzebuje pomocy w odnalezieniu materiału na wytworzenie takich ogonków jak w glajchach na zdjęciu ma ktoś jakiś pomysł z czego można to wykonać? Pisałem PW do kilku naszych lurebuilderów, ale nikt nie odpowiedział.... Chyba bali się, że spadnie im sprzedaż przynęt Z góry dzięki za pomoc panowie! pozdrawiam. Edytowane 18 Stycznia 2016 przez mrufa8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=77413&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A przepraszam, to gotowe ogonki ale ostatnio w auchanie widziałem arkusze cienkiej gumy w dziale papierniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 http://disport.pl/9056-gumy-fitness-axer-sport.html Ewentualnie zwykły balon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zandi21 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Spróbuj z czepków pływackich materiał jest tak samo miękki a jest nieco grubszy i wytrzymalszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Przemysl elastyczniejszy od gumy latex i prezerwatywy ktore sa w przeroznych kolorachi grubosciach Trwalosc gorsza ale praca ogonka miodna. Trwalszy bedzie nitryl np. rekawiczki jednorazowe. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez ictus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Rękawiczki z nitrylexu posiadam i są zbyt wiotkie, tym bardziej latex ale dzięki za zainteresowanie tematem Edytowane 22 Stycznia 2016 przez mrufa8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zandi21 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Kolega dobrze mówi o prezerwatywach ale robi się z nich tlow w glajchach bo dają refleksy świetlne i poswiate a nie ogonki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja wycinam z balonów. Są różne odcienie różu z moim ulubionym perłowym włącznie. Czepek pływacki też jest ok. ale trzeba dobrać grubość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zwykły balon, tylko odcień musisz dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Co to jest zwykły balon??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Taki jak na urodziny ... dmuchany .. wiesz dla dzieci wesela itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No tak, faktycznie, ja powyżej napisałem o niezwykłym hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Z chęcią bym takie zakupił w gramaturze 1 do 2 gramy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Z chęcią bym takie zakupił w gramaturze 1 do 2 gramy ...Balony czy glajchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Balony czy glajchy? Produkt gotowy z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Jak przysiądę do imadła i znajdę gięte Varivasy to ukręcę Ci kilka w prezencie Nastąpi to jednak nie wcześniej jak na przedwiośniu. Teraz pstrągi jak dla mnie są zwierzęciem chronionym. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Dzięki mi trzeba na okres letni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Polecam je też na lipienie i okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dzięki za zainteresowanie! myślę, że coś uda się stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi