hozel79 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witam, gdzie można zobaczyć powtórki filmów na kanale Tele5 Wędkarskim szlakiem ' Crazy fishermen. Może ktoś podesłać link. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Szukałem z tydzień temu , kiedy przegapiłem odcinek i wygląda na to , że póki co trzeba być na bieżąco . Emisja raz w tygodniu , wtorek ok.21.45 i tyle . Chyba , że na YT ktoś zacznie wrzucać . Na razie premiery , póżniej będa powtórki pewnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Powtórki mają być za jakiś czas...jak się skonczy seria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Powtórki jak mówił Kamil Walicki będą na antenie tele 5 w drugiej połowie lutego, wtedy też pewnie zamieszcza je w necie.Póki co tele 5 ma wyłączność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zaczyna się kolejny odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 o karpiach fujjjj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 o karpiach fujjjj....Myślałem, że wszystkie odcinki będą o spinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) ja również, ale oglądam bo z braku laku .....( na szczęście ekipa spinningowa nie łowi tylko inni karpiarze) Edytowane 19 Stycznia 2016 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi