iNSaNeMaN Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 U mnie dziś tylko dwa szczupaczki 65cm i 50 cm ale jak na tą pogodę to i tak uważam to za wyczyn Gratuluję ładnych rybek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Wypad na leśne jeziorko na kaszubach miałem odpocząć a tu?.Andrzej wobler ma trzy kotwiczki chyba tak nie wolno będzie pouczenie lub wystawiam Ci mandat. Na zadziory na moim jeziorku :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Hahaha Te akurat są na 2 sztukach trzecia ma poobcinane kolanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 86cm na wahadłówkę 18g z opadu 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 U mnie wczoraj 2 godz.przerwy w pracy więc wyskoczyłem na małe jeziorko koło mojej mieściny i zostałem miło zaskoczony. 77 cm szczęścia, może nie dużo ale cieszy podwójnie bo to mój nowy rekord . Złowiony na mambę 10 cm kolor zielony. Zdjęcia brak bo aparat w samochodzie 30 metrów dalej a nie chciałem rybki męczyć.Gratuluje wszystkim pięknych okazów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 2121.jpg86cm na wahadłówkę 18g z opadu @Bugi86 , Mańkowa ryba?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcel Opublikowano 17 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witajcie forumowicze z zacnego grona J.plTen sezon rozpedza sie bardzo dlugo.Kazdym wczesniejszym rokiem wstecz, miałem juz piekne ryby na rozkładzie !!!Teraz prezentuje pierwsza fajna samiczke !Dopadłem ja na swojej bankowej gorce.Tutaj juz wyjechało z tej gorki kilkadziesiat szcupaków.W tym zeszloroczna 112cm. To ich stolowka i wchodza tam tylko na żer !6m a w okolicy 12-13m.Wchodza bestie na wyzerke.Tutaj sie przyznam bez bicia...wzieła na okoniowke !Czesałem za okoniami i jakowyms kontaktem. Gdyz wczesniejsz wypady strikte - gumy 15cm plus heheh nie dawały bran.Wziała na 5cm ripperka na 7gr glowce. Ripperek spadał po gorce w dół.Branie piekne ! Do lodki dała sie podholowac. I wtedy pokazła na co ja stac. Fighting drag palił jak wsciekły !!!Wedka Shimano wklejanka do 20 gr i podpiety Super X GT 3000 z plecionka i przyponem 25cm Klasyczne podebranie reka, czym wiekszy szcupaka tym latwiej go podebrac palcami !!!Podbierak to przezytek !Niestety ryba była jeszce nie wytarta ! Po 5 zdjeciach z samowyzwalacza opusciła pospiesznie pokład !!!Prawdziwi faceci o centymetrach nie rozmawiaja, na kolejna metrowe czas zapolowac !!! 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Podbierak to przezytek ! Oj, łowiąc na woblery szybko byś się przeprosił z tym, jak to piszesz, przeżytkiem. Ryba fajna, znacznie grubsza od tych które prezentowałeś wcześniej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 nie mówią c już o 100 gramowych jerkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Dzisiejszy dzień mogę zaliczyć do bardzo udanych razem chyba 7 sztuk dwa króciaki,trzy około 60-65 i dwa konkrety pierwszy 100 cm i drugi 80 cm sprzętowo Avid AVC66HF 14-25lb 3/8 -1 1/2 tatula i spoon krokodyl 15cm mojego autorstwa Rybki zbierały pod powierzchnią wody na głębokości około 4-4,5m 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 @ Marcel, piękna ryba, ale wyżej już wklejałeś tego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 @Bugi86 , Mańkowa ryba??Dokładnie i to z bajora za domkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 A tu mój zagraniczny Wiking. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Fajny ten Wiking taki grubiutki. Ja mam ultra pecha do dużych szczupaków. Omijają mnie wielkim łukiem. Całe 60 cm. Dla niektórych to glut , a dla mnie kupa radochy :D Cieszymy się razem z Tobą.Przed publikacją zdjęcia zapoznaj się jednak z zasadami ich umieszczania na JB.PL: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 23 Maja 2016 przez mario 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) 3 brania 2 ryby. 89 cm i 53 cm na JAXON Karaś. Stały w jednym miejscu na 6 metrach. Ryby złowione dla właściciela wody. ZDJĘCIE NIEZGODNE Z REGULAMINEM. DLA WŁAŚCICIELA WODY CZY NIE. Edytowane 22 Maja 2016 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Dziś krótki wypadzik na jezioro Pzw. Ogółem 4 ryby, kilka brań. Oto największa z nich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Wczorajszy pajk między 85-90 cm, pożarł 3D Trouta od Savage prowadzonego przy powierzchni na 5 metrowym blacie. Był też większy ale spadł kilka sekund po zacięciu.Sprzętowo: Savagear Butch>42g,Abu SX 2 gen i plecionka Spiderwire. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn76 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Ja też postanowiłem pogonić po Mojej Kochanej Wiśle za bolkiem.Od godz 7mej do 9tej nie mam kontaktu ani wzrokowego i nawet choćby walnięcia gdzieś w oddali tego rozbójnika.Więc szybko się przezbroiłem na szczupaka i to był strzał w 10tke. Wyjmuje szczupaki 50,50,60,74 i 80cm. Które oczywiście wracają gdzie ich miejsce czyli do wody C&R.Miałem właśnie w ten dzień możliwość przetestowania obrotówek Dragon Fishing Eguipment które dostałem do testowania w różnych wielkościach jak i rozmiarach, sprawdziły się w 100%.Pozdrawiam. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Mój nowy rekord Polski 104cm... 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Właśnie nie bardzo...pstryknął na jerka od niechcenia...zrobił ze trzy odjazdy...ale ucieszył bardzo... Moim zdaniem takie ryby w przedziale 75-90cm są bardziej waleczne...miałem je w tym sezonie i poczułem ich moc. Ale bezapelacyjnie moja największa ryba w Polsce...choć większe łowiłem w Szwecji.. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) No to jeżeli pozwolicie jeszcze parę fotek mojej 104.. Życzę wszystkim takiej ryby i emocji związanych z holem i z wypuszczaniem... C&R Pozdrawiam Edytowane 22 Maja 2016 przez LASOTA1974 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Gratulacje! Piękny krokodyl Ale 104 cm? Wygląda na sporo większą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Gratulacje pięknych ryb! Tomek wstawił to i ja wstawię pajka z dokładnie tego samego wyjazdu do Szwecji 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) @LASOTA1974 Mega gratulacje. Mega odpasiony jak na 104 cm i tą porę roku. Pogratulować tylko Powiedz tylko czy to jedyna taka ryba dnia? Czy wydłubałeś coś jeszcze? Edytowane 23 Maja 2016 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Od początku sezonu 2016 zaliczyłem kilka rybek 80-90cm... ...oraz rybek 60-70cm... Pozdrawiam.. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi