SzymusS Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 5-VII, 104cm z jez. Żarnowieckiego, złowiony z ręki 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Piękny, gratulacje :-), a na co się połakomił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Pig Shad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Tutaj pare moich z piatku. Bylo wiecej ryb ,ale gdzies fotki przewialo Pogoda :30stPrawie bez wietrznie Woda przezroczystaBrania przy dnie na szybkie podskokiPrzyneta : Roach 85 z czerwonymi oczkami od Tomy. Pomylka w opisie przynety! W Roach walily sandacze o te szczuple na Snake 10 ! Edytowane 18 Lipca 2016 przez bartsiedlce 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 pochwal się, bo ta duża mamusia wygląda na jakieś 110 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ryba stała nad lasem rdestnicy gł. 2,5mSkusila się na Seeeperka Salmo 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 To i ja cos dodam w poniedzialek. Zlapana na wobler Salmo FreeDiver w szybkim trolu na glebokosci okolo 12m , woda ciepla jak zupa ,temp okolo 40 st ,glebokosc lowiska w miejscu brania to 25m , bylo wiecej ryb. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Nastepny :https://www.facebook.com/spanishfishingtour.tourfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 https://www.facebook.com/spanishfishingtour.tourfishingNie wiem dlaczego video jest bokiem!? ale widac wielkosc ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 I jeszcze jedna fotka ,bo ladna. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Dziś nad ranem udało się "odkolczykować" tego osobnika. Nieco ponad 2 tyg. temu przy szukaniu okoni zaliczyłem obcinkę zeróweczki longa. Niestety łowiłem bez przyponu, a cieniutka linka po 3 odjeździe ryby została obcięta. Dzisiaj naturalnie byłem lepiej przygotowany i udało się wyholować rybkę. Gdy odpinałem przynętę zauważyłem, że razem z blaszką, na którą dziś łowiłem wyciągnąłem mojego meppsa. Szczupak liczył 78cm, choć gdy holowałem go 2 tyg. szacowałem jego wymiar na 65-70cm. Cieszy oswobodzenie ryby z przynęty jak i odzyskanie jednej z lubianych przez mnie obrotówek. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek88 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 2 tygodnie w pysku miał przynętę, myślałem że szybciej udaje im się pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 2 tygodnie w pysku miał przynętę, myślałem że szybciej udaje im się pozbyćGdyby blaszka nie zapięła się w "kąciku ust" zapewne szybciej by się od niej uwolnił, a hol do momentu obcinki byłby zdecydowanie krótszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaaro76 Opublikowano 23 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 2016 do tej pory obdarował kilkoma dużymi szczupakami a ten jest naiwiekszy i osobisty PB .31lb 110cm,szybko prowadzony slider,chwila walki i po szybkiej fotce piękna ryba wróciła do wody Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Dorado Lake...Wieczorowa pora...Ja steruje ...Przemek @Hansix holuje...:/I wio do wody https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1345617182133349&id=1305900852771649(Audycja zawiera lokowanie produktu ) Edytowane 26 Lipca 2016 przez Tomasz eS 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Tomek co to za dziwne rejestracje na pontonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 To ktoś tutaj z forum załatwił u siebie w drukarni ... wydruk na kawałku plandeki z dziurami na przywiązanie do lin.... bardzo dobre rozwiązanie kosz z tego co pamiętam ~25 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Wiem, wiem bo sam takie mam???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Heheh.. jak narazić nikt się nie czepiał o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 W ostatni weekend udałem się w końcu na ryby. Wędkowałem z moim kumplem Łukaszem.Dzień można zaliczyć do udanych bo zameldowały się rybki 108, 108, 102 i 100cm + jeszcze 6-7 innych.3 meterki dla Łukasza i jeden dla mnie W trakcie łowienia 2 wędki w trollingu wjechały w taki zaczep, że urwałem WaterWolfa 40kg plecionka nie wytrzymała plątaniny w mega zielsku. Smutek nie trwał długo bo po urwaniu zestawu z kamerą udało się poluzować zaczep drugim kijem i ku naszemu zdziwieniu w kępie zielska, którą wydarłem z wody wplątany był WaterWolf!! Uff PozdrM 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Rybki z niedzieli: Pzdr ???? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Dziś nad ranem udało się "odkolczykować" tego osobnika. Nieco ponad 2 tyg. temu przy szukaniu okoni zaliczyłem obcinkę zeróweczki longa. Niestety łowiłem bez przyponu, a cieniutka linka po 3 odjeździe ryby została obcięta. Dzisiaj naturalnie byłem lepiej przygotowany i udało się wyholować rybkę. Gdy odpinałem przynętę zauważyłem, że razem z blaszką, na którą dziś łowiłem wyciągnąłem mojego meppsa. Szczupak liczył 78cm, choć gdy holowałem go 2 tyg. szacowałem jego wymiar na 65-70cm. Cieszy oswobodzenie ryby z przynęty jak i odzyskanie jednej z lubianych przez mnie obrotówek. 78cm.jpgblaszki.jpgBrawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Ale dużo grubych szczupaków. To efekt coraz większej liczby polskich wędkarzy za granicami czy w Polsce lepiej biorą? (trudno sie z postów zorientować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Ale dużo grubych szczupaków. To efekt coraz większej liczby polskich wędkarzy za granicami czy w Polsce lepiej biorą? (trudno sie z postów zorientować). Napis Anglianwater na kamizelce duzo wyjasnia A Melka szczuple irlandzkie (post powyzej tych angielskich)A te od Claudio hiszpanskie. Edytowane 26 Lipca 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 A ten brata (ttoomma), trochę mniej okazały od zagramanicznych, z toruńskiego odcinka Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi