brown Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Torro dobrze prawi. Rybki z Angielskiej zaporówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomus Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dzisiejsze 102cm .... Dał ładnie poaplić, dwa odjazdy że dym z kołowrotka 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ładny na co wziął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Ładny na co wziął? Kawał bukowego drewna ... a tak na serio to na jerka własnej produkcji typu. Praktycznie neutralny w wodzie, oklejony folią alu, ciemny grzbiet i biały brzuszek prowadzony w ślimaczym tempie - Czyli przynęta natural to co lubię !!!! - Oczywiście było jeszcze kilka innych ale ten był najfajniejszy ...Dodam jeszcze że łowisko PZW i Polska. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Tomus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Siemka Dzisiaj odwiedziłem dwa z moich ulubionych łowisk Pzw. Na pierwszym z nich chwile po 6 walnął około metrowy pajk niestety po chwili spadł (przynęta real eel 30 cm) chwile później mój kolega zacina szczupaka i po lądowaniu na brzegu miara pokazała 86cm (do dziś jego zyciowka wynosiła 54centy ) gdy brania kompletnie ustały przenieśliśmy się na drugie z łowisk, ale tam udaje mi się wychowywać tylko 60-taka (zagryzł hard eel-a 17 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) A miały być okonie. Zdjęcie mało atrakcyjne (sam byłem), ale z racji, że 95 cm to mój PB, to się pochwalę. Tym bardziej, że złowiony na DAM-a Effzeta do 8 g, techrona 0,04 i skromną miedzianą wirówkę abc. PS. I ch.j, że się skąpałem jak go wypuszczałem . Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Młody wędkarz 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) na gumową żabkę z wierzchu zareagował taki oto grubas Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez c1eśla 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Melanzyk Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Zapraszam do obejrzenia Kilka minut, których nigdy nie zapomnę! PozdrM Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Melanzyk 82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam wszystkich!! Woda prywatna POLSKAMiłego oglądania życzę! Kolego Mateuszu,może to dobrze że się zerwała, tylko szkoda że z woblerem ,ale i tak ma większe szanse przeżycia od swego pobratymca leżącego na dnie Twojej łodzi . Tomi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Coś w tym roku szczupaczki upodobały sobie "czarne piórko" Sprzętowo: Inazuma 198cm do 22g, Commander 306 FD, linka 15lb, przypon. Prowadzenie...przecież to kogut 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) @HANSIX Z dzisiaj 93 cm.... grubeeee ! Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Tomasz eS 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ladny pike, na co sie skusil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ladny pike, na co sie skusil?Dorado Lake 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Salut!Audycja zawiera lokowanie produktu (mojego fp) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1360712433957157&id=1305900852771649 https://youtu.be/yqBr6YEJtLY Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Przybór, letka duchota przeplatana deszczem i miejscówka uczęszczana przez...krowy;-) Stał dwa metry od brzegu na wodzie mniej jak metr.Przez 15 minut pokazał że ,,jest" 4 razy.Żerowaniem przypominał idące w górę Sandacze.Po kilku rzutach straciłem nadzieję, że te idące Psy zareagują na wabia.Długie na 60-70m spławianie Nike 10cm.Gdzieś w połowie dystansu, walący o dno wabik wjeżdża w mnientki zaczep.Podciągam z łokcia z nadzieją szybkiego uwolnienia.Ni groma...Zaczep rusza z brzanową statyką i konsekwencją w poprzek nurtu max napinając linke.Baitek powoli zaczyna ją oddawać.Coś prze pod prąd, a ja zachodzę w głowe ki diabeł...Świeczka zdradza Przeciwnika.Powtarza ją 3-krotnie mimo kontry kijem.Hol nie trwa dłużej jak 2 minuty.Kilka odjazdów pod nogami i próba chwytu za kark.Zbyt szeroki by ujarzmić Bestie.Wyrywa się!!!Łapsko wsuwam pod skrzela, kciuk na górną żuchwe- już spokojny... W świetnej kondycji, spasiony, wybarwiony.Fotka nie oddaje piękna i gabarytów Przeciwnika. Wypinka, szybka przymiarka do kija, antyseptyk po ząbkach i powrót do siebie.Podtrzymywanemu chciałem zrobić foto na pożegnanie.Nie zdąrzyłem...Zalał telefon i mnie- od czapki po pępek- reszta mnie brodziła.Dla takich pożegnań mógłbym być cały ochlapywany. Do następnego Prezesie!!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Arku, nigdy nie obejmuj kciukiem pyska szczupaka od góry BTW żuchwa i... szczęka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Faktycznie Krzysiu- z tą górną żuchwą to już pojechałem dobrze.:$Ale wiadomym jest, że chodziło o szczęke:-D Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Arek X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Koledzy proszę o poradę. Jak o tej porze roku prezentujecie przynęty na szczupaki ? Wolno czy szybko prowadzone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Najlepiej kombos tego i tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Koledzy proszę o poradę. Jak o tej porze roku prezentujecie przynęty na szczupaki ? Wolno czy szybko prowadzone ?Ja wolno i pod lustrem wody ale to w dużej mierze zalezy od specyfikacji łowiska, jego głębokości, roślinności wodnej no i faktu czy wogóle są w niej szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomus Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Szczupaczek 90 cm huknął na płytkiej wodzie w jerka prowadzonego ślimaczym tempem ... Do zobaczenia za 10cm ... !!! 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) To i ja coś wrzucę. Moja wczorajsza życiówka. Polskie jeziorko. Zabijcie mnie a i tak nie powiem jakie .Niestety zdjęcia z łowcą do bani.Najpierw zagadka. Ile to mogło mieć? Dla podpowiedzi ponton z czwartego zdjęcia to Kolibri KM330DTych co wiedzą proszę o nie zabieranie głosu. Dla porównania na ostatnim zdjęciu rybka 70 cm w tym samym podbieraku. Następne zdjęcia później. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez godski 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Niestety, robienie zdjęć z taką rybą ważącą kilkanaście kilo i mającą zęby jak cholera nie jest łatwe. Poza tym priorytetem jest jej wypuszczenie w przyzwoitej kondycji. Jedno Wam powiem. Rękawica do podbierania może uratować wiele krwi komuś kto nie ma wprawy w podbieraniu wielu metrówek co sezon. Na jednym ze zdjęć miarka narysowana na pontonie. Widać 2 czyli 20 cm i 1,2 czyli 1,20 metra. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez godski 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Andrzej z ręki czy trol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Trolololo. Latem ta metoda u mnie rządzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi