stoner Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Szczupak z ubiegłego tygodnia. Brakło tylko tylko osiem centymetrów do miary . Dziećkowice, oczywiście połakomił się na mojego jerka. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Przy bardzo silnym północnym wietrze.Z górki na woblerka. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ładny! Był metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Upragniona mamuśka, na nowe PB, delikatnie wykadrowana 1 z przodu, niestety nie krajowa 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) 1... ? nie ma "niestety" tam za darmo też nie dają Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 BOB1, około 104-105cm, mierzona na prędkości aby szybko zwrócić Pięknej Pani wolność Szczerze mówiąc ciężko wypracowana na 10m wody, jeszcze ewidentnie nie pora na ,,Nie,, Tak dla ciekawskich, kijek do 15g, allllleeeeeeee była jazdaaaaaaaaaa , mam filmik po obróbce powędruje do wglądu Pozdrawiam!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 No i o takie info chodzi! Piąteczka (bo gratulować nie można ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Lowca szczupakow ze mnie zaden, raczej przypadkowy polawiacz. Tegoroczna wyprawa trollingowa celujaca w szczupaki i brzany zakonczyla sie bardzo pozytywnie.Przedostatniego dnia, pod wieczor, trafilem na Percha 14 SDR najwieksza rybe wyprawy. Do granicy 120 cm, zabraklo 2 . Wiecej szczegolow i opis calej wyprawy w blogu : http://jerkbait.pl/blog/18-blog-guza-o-rybach-przy-muzyce/ 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Noooo, te "gratki" to ci się udały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 W trakcie moich trollingowych spacerow przytrafil mi sie naprawde wyjatkowy szczupak. Rozmiarowo 103 cm w wersji zaprezentowanej na zdjeciu. W trakcie holu myslalem, ze ciagne rybe z przyczepiona inna przyneta na gornej wardze. Widac, ze taki specyficzny ksztalt pyska, po uszkodzeniu mechanicznym w mlodosci, nie przeszkadza mu w osiagnieciu rozmiarow i formy.A moze to jakis prototyp nowej formy ewolucyjnej ? 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Od razu wyjechal na powierzchnie i nie chcial zjechać w dół by walczyć jak należyMyślałem, ze pójdzie bo non stop trząsł lbemAle może ten nowy prototypowy pysk lepiej trzyma kotwice ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nic dziwnego ,że od razu wyjechał do góry z takim sterem głębokości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hombre06 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Multipla wśród szczupaków Ja też mam coś od siebie, forumowy stykacz i PB 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Zdarzyło się... jeden w drugiego. Ostrość poleciała jak dzik w jeżyny, ale sytuacja zjawiskowa ! 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Zdarzyło się... jeden w drugiego. Ostrość poleciała jak dzik w jeżyny, ale sytuacja zjawiskowa ! Opowiedz trochę więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Opowiedz trochę więcej Ryba wzięła pod nogami zarówno pierwsza jak i druga. Skokami prowadzony za okoniem soft for play 9cm na czerwonej czeburaszce i wyskoczył do tego kajtek +-50cm, ryba dwa razy uderzyła głową o taflę i w tym momencie spod nóg wystrzeliła druga ryba, która tak jak to robią szczupaki chwyciła centralnie w pół. Nauczony porażką już w takiej sytuacji zaryzykowałem i podebrałem rybę, która po drodze 3 razy wypluwała szczupaka i chwytała ponownie. Przed podebraniem trzymała go lekko za głowę, a gdy szczupak widział moją dłoń odpływał, a jak delikatnie go podciągałem pod nogi i tak kilka razy. Udało się to gdy rękę ukryłem pod wodą i naprowadziłem go na nad dłoń. Spokojnie wsunąłem palce pod pokrywy i zaczęła się furia - ryba nie męczona na wędzisku i hamulcu. Fajna akcja. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sol321 Opublikowano 6 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Polski równo meterek na koguta i nowe PB i filmik, ale z jakością szału nie ma... Edytowane 6 Września 2016 przez sol321 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Szczupak brata na jigwobblera, 85 cm:) Zrewanżował się za okonia 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Na wklejkę do 13gr. również rewanż za okonia. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Panowie, piszcie więcej, nagrody czekają - http://jerkbait.pl/topic/77650-konkurs-w-wie%C5%9Bciach-znad-wody-opis-miesi%C4%85ca/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Silna mamcia, zamieszkujaca rdestowy las a do tego w cenie prysznic. Wróciłem do domu zadowolony . 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ryba 97cm. Pytanie tylko co widziało w nim kolację?? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 102 cm szczęścia 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Wczorajszy krótki przedwieczorny wypad nad lokalna wodę. W ciągu godziny dwa brania i dwie piękne ryby 95 i 98. Obie po krótkiej sesji z wedkarzem wróciły do wody w super kondycji. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi