Skocz do zawartości

Ekspedycja Troć 2016 i Warsztaty Rękodzieła Wędkarskiego

danielg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich  Wędkarzy, Rękodzielników i osoby zainteresowane Hand-Made-em.

Chciałem zaprosić wszystkich na Warsztaty Rękodzieła Wędkarskiego, które odbywać się będą w Mrzeżynie w dniach 28 stycznia - 02 lutego 2016r w trakcie wieczorków integracyjnych jako jeden z punktów programu "EKSPEDYCJI TROĆ 2016" & "PIERWSZEGO FAMILIJNEGO ZLOTU WĘDKARSKIEGO".

Impreza w mojej ocenia idealna dla wielbicieli spinningu, wypraw wędkarskich wymagających dużo cierpliwości i swiadomego wędkowania, wielbicieli przynęt Hand Made oraz wszystkich twórców.

ZAPRASZAM TWÓRCÓW DO UDZIAŁU W EKSPEDYCJI I WARSZTATACH

- będziecie mieli okazję zbadać atrakcyjność i skutecznośc swoich przynęt na naszych rzekach, czyli w realnych-trudnych warunkach

- będziecie mieli okazję pokazać swój warsztat i umiejętności

- to doskonała forma promocji oraz reklamy twórcy, jego przynęt oraz integracji

Zapraszam serdecznie

UCZESTNICY EKSPEDYCJI ZWOLNIENI Z OPŁAT ZA WĘDKOWANIE NA INIE I REDZE.

Potwierdzam - wszyscy uczestnicy Ekspedycji Troć 2016 zostali zwolnieni z dopłat za wędkowanie na rzekach Inie i Redze, czyli rzekach będących w PZW Szczecin. Przypominam, że zwolnienie z opłat dotyczy wyłacznie uczestników imprezy w czasie jej trwania.

Witam wszystkich  Wędkarzy, Rękodzielników i osoby zainteresowane Hand-Made-em.

Chciałem zaprosić wszystkich na Warsztaty Rękodzieła Wędkarskiego, które odbywać się będą w Mrzeżynie w dniach 28 stycznia - 02 lutego 2016r w trakcie wieczorków integracyjnych jako jeden z punktów programu "EKSPEDYCJI TROĆ 2016" & "PIERWSZEGO FAMILIJNEGO ZLOTU WĘDKARSKIEGO".

Impreza w mojej ocenia idealna dla wielbicieli spinningu, wypraw wędkarskich wymagających dużo cierpliwości i swiadomego wędkowania, wielbicieli przynęt Hand Made oraz wszystkich twórców.

ZAPRASZAM TWÓRCÓW DO UDZIAŁU W EKSPEDYCJI I WARSZTATACH

- będziecie mieli okazję zbadać atrakcyjność i skutecznośc swoich przynęt na naszych rzekach, czyli w realnych-trudnych warunkach

- będziecie mieli okazję pokazać swój warsztat i umiejętności

- to doskonała forma promocji oraz reklamy twórcy, jego przynęt oraz integracji

Zapraszam serdecznie

attachicon.gifplakat 4.jpg

Plakat niestety się u mnie nie wyświetla. Jak u pozostałych?

• Like 1

Panowie zamieszczam plakat, może tym razem zrobię to dobrze.

post-59836-0-63984100-1453398641_thumb.jpg

Wszystkie szczególuy dotyczące imprezy, rezerwacje noclegów, opłaty znajdziecie na stronie internetowej Targów Rękodzieła Wędkarskego i na profilu Facebook o tej samej nazwie/

Serdecznie zapraszam

Edytowane przez danielg