danielg Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam wszystkich Wędkarzy, Rękodzielników i osoby zainteresowane Hand-Made-em. Chciałem zaprosić wszystkich na Warsztaty Rękodzieła Wędkarskiego, które odbywać się będą w Mrzeżynie w dniach 28 stycznia - 02 lutego 2016r w trakcie wieczorków integracyjnych jako jeden z punktów programu "EKSPEDYCJI TROĆ 2016" & "PIERWSZEGO FAMILIJNEGO ZLOTU WĘDKARSKIEGO". Impreza w mojej ocenia idealna dla wielbicieli spinningu, wypraw wędkarskich wymagających dużo cierpliwości i swiadomego wędkowania, wielbicieli przynęt Hand Made oraz wszystkich twórców. ZAPRASZAM TWÓRCÓW DO UDZIAŁU W EKSPEDYCJI I WARSZTATACH- będziecie mieli okazję zbadać atrakcyjność i skutecznośc swoich przynęt na naszych rzekach, czyli w realnych-trudnych warunkach- będziecie mieli okazję pokazać swój warsztat i umiejętności- to doskonała forma promocji oraz reklamy twórcy, jego przynęt oraz integracji Zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielg Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 UCZESTNICY EKSPEDYCJI ZWOLNIENI Z OPŁAT ZA WĘDKOWANIE NA INIE I REDZE.Potwierdzam - wszyscy uczestnicy Ekspedycji Troć 2016 zostali zwolnieni z dopłat za wędkowanie na rzekach Inie i Redze, czyli rzekach będących w PZW Szczecin. Przypominam, że zwolnienie z opłat dotyczy wyłacznie uczestników imprezy w czasie jej trwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam wszystkich Wędkarzy, Rękodzielników i osoby zainteresowane Hand-Made-em. Chciałem zaprosić wszystkich na Warsztaty Rękodzieła Wędkarskiego, które odbywać się będą w Mrzeżynie w dniach 28 stycznia - 02 lutego 2016r w trakcie wieczorków integracyjnych jako jeden z punktów programu "EKSPEDYCJI TROĆ 2016" & "PIERWSZEGO FAMILIJNEGO ZLOTU WĘDKARSKIEGO". Impreza w mojej ocenia idealna dla wielbicieli spinningu, wypraw wędkarskich wymagających dużo cierpliwości i swiadomego wędkowania, wielbicieli przynęt Hand Made oraz wszystkich twórców. ZAPRASZAM TWÓRCÓW DO UDZIAŁU W EKSPEDYCJI I WARSZTATACH- będziecie mieli okazję zbadać atrakcyjność i skutecznośc swoich przynęt na naszych rzekach, czyli w realnych-trudnych warunkach- będziecie mieli okazję pokazać swój warsztat i umiejętności- to doskonała forma promocji oraz reklamy twórcy, jego przynęt oraz integracji Zapraszam serdecznie plakat 4.jpgPlakat niestety się u mnie nie wyświetla. Jak u pozostałych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 U mnie też nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Nie łowię trotek ale może bym trochę odpoczął. Jedzie ktoś z W-wy? Sam bym jechał... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Nie łowię trotek ale może bym trochę odpoczął. Jedzie ktoś z W-wy? Sam bym jechał... .Czas zacząć. Mogę Ci sprzedać parę miejscówek na obu rzekach pzw szczecin :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielg Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie zamieszczam plakat, może tym razem zrobię to dobrze. Wszystkie szczególuy dotyczące imprezy, rezerwacje noclegów, opłaty znajdziecie na stronie internetowej Targów Rękodzieła Wędkarskego i na profilu Facebook o tej samej nazwie/ Serdecznie zapraszam Edytowane 21 Stycznia 2016 przez danielg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi