roofi Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Panowie możecie coś powiedzieć na temat tego kijka?może używa ktoś takiego, dodam że jest to model długości 2,1m i 10-45 gram wyrzutu, pytam ponieważ poszukuję czegoś na sandacza o tych parametrach, a może polecicie coś od siebie?moje łowisko to zaporówka, a głębokość to jakieś 2-3 metry, łowię gumami na główkach od 10 do ok 15 gram, czasem trochę ciężej. Potrzebuję szybki, krótki i cięty kij, myślełem też o team dragonie 2,13m 14-35 gram ale to nie na moja kieszeń, a używanego ciężko dostać, kwota jaką dysponuję to 200-250 zł, Dzięki z góry za wszytskie rady i opinie. Pozdrawiam. Roofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Interesują mnie opinie na temat modelu 248cm/23g. Kijek miałby służyć do opadu na lekko pod przynęty na główkach 7-16 g. Ktoś używał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowStalker Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Używam wklejki 3-12 Quantum hypercast pro tour jig 275, świetny kijek, kupiłem używany rok temu i nawet na Wiśle między główkami da się nim połapać, kiedyś w sklepie miałem w ręku tego mocniejszego chyba do 16g, też wydawał się dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Ale wykop:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi