brtone Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam.Mam zamiar kupić w USA echosondę lowrance elite 5. Jest dużo tańsza niż w Polsce. Czy któryś z kolegów ma doświadczenie ze sprowadzanymi sondami?? Głównie chodzi mi o to czy mają one system metryczny czy tylko stopy i farenhajty:)Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 spytaj sprzedawcę o polskie menu i system metryczny.On to wie. Myślę że tak ,ale to ja tak myślę.Przynajmniej hds-y mają to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Według mnie mają system metryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artmaniac Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 przywiozłem tego lata Eagle Fishmark 640c, ma system metryczny, choć w opisie nie było o tym ani słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IMMORTAL Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 O ile się orientuję obecnie wszystkie Lowrance posiadają także system metryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 na ryby.pl Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja taka sobie ściągnąłem z cabelassa EAGLE FISHELITE 642C SONAR/GPS ma system metryczny. Twoja chyba kosztuje 499 $, ja za ta pieniądze poszukał bym z GPS. Wcześniej nie miałem ale teraz wiem że to fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brtone Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 wiem ze gps jest spoko ale juz mam. A bez gpsa to zawsze troche taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciej1979 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 złoty szpadel Ma ktoś namiar na coś fajnego w cenie do 2500pln. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 To jest właściwe miejsce dla takich postów: http://jerkbait.pl/forum/25-kupi%C4%99zamieni%C4%99oddam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brtone
Witam.
Mam zamiar kupić w USA echosondę lowrance elite 5. Jest dużo tańsza niż w Polsce. Czy któryś z kolegów ma doświadczenie ze sprowadzanymi sondami?? Głównie chodzi mi o to czy mają one system metryczny czy tylko stopy i farenhajty:)
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi