maciekd01 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Wychodzi na to, że SG robi generalnie porządne kijki ale trzech na raz to już nie potrzebuje. Chyba, że bushwhacker zamiast soft lure, ale te 228 to już na rzeczkę przykrótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 W dziale sprzedam masz fenwicka hmx 2,6m do 14g trochę ponad budżet, ale warto się zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 W dziale sprzedam masz fenwicka hmx 2,6m do 14g trochę ponad budżet, ale warto się zastanowić.a nawet zauważyłem, ale na razie dzięki. Jestem na etapie, gdzie wolę za podobne pieniądze kupić te dwa wspomniane SG i ocenić co mi bardziej pasuje. Jak będę wiedział i poczuję, że chcę iść stopień wyżej, to będę rozważał droższe kijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 W dziale sprzedam masz fenwicka hmx 2,6m do 14g trochę ponad budżet, ale warto się zastanowić.Siema Marcin. Kolego @maciekd01 tego hmx-a warto wziąć pod uwagę. W W-wie w E. Leclerc jeszcze jakiś czas temu był do kupienia za około 460 zł Kijek nowy z gwarancją. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Maciek, ta parebelka to bardzo dobry wybór na wiślane klenio-jazie. Mam ją całe 2 sezony i nie spadła mi żadna ryba!! Łowię ją głównie klenie ale radzi sobie także z boleniowymi przyłowami. Będzie Pan zadowolony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Twój link mi nie zadziałał, ale jak wyszukam w allegro to mam tę aukcję, dzięki. team dragon 2-14g 2,7m. Seria znana i ceniona, ale tu znowu wędka opisana jako Fast?Witam mam dokładnie ten model,nie jest to typowy fast bardziej med-fast głęboko się ugina i dobrze trzyma ryby ale do kluski mu daleko.Używam do kleń-jaź na warcie i pstrągi w niewielkich rzeczkach .Super kijek jest naprawde mega czuły i na komponętach fuji. Ta parabelka też fajna ale wybrał bym jednak ponownie TD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Parabelka już u mnie ostatecznie dostałem ciekawą ofertę na wędkę kupioną w styczniu 2015, ale w stanie jak nówka i faktycznie taka jest. To jest jeszcze z poprzedniej serii, nie CC. Na sucho bardzo mi się podoba, teraz trzeba ją nad wodą sprawdzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ładna Tylko czy dolnik nie jest za długi?ile ma cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Oj, nie mam teraz wędki pod ręką, zmierzę najpóźniej w poniedziałek. Do krótkich nie należy i czytałem opinie osób którym to przeszkadzało. A ja jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Spoko ,jak wystaje sporo za łokieć to może troche pzeszkadzać zwłaszcza na pstrągach gdzie wykonuje się dużo rzutów z pod siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Spoko ,jak wystaje sporo za łokieć to może troche pzeszkadzać zwłaszcza na pstrągach gdzie wykonuje się dużo rzutów z pod siebie.Niby nic ale to ważna sprawa - na kropki to krótki dolnik. Ale skrócić kij od dołu to łatwa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 E, chyba nie jest tak źle z tym dolnikiem, w każdym razie nie będę miał problemów z przystosowaniem się, bo jest dokładnie tak samo długi jak w moim najczęściej używanym kijku, tj, Dragon Millenium HD Super Fast 275cm, co widać na załączonym obrazku:na dole Parabelka, potem Millenium a na górze jeszcze Konger Maxer 240cm dla porównania. Będzie dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 To nie jest źle ma tyle co mój Team dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam jeśli masz do wyboru MPP i Parabellum to postaw na ten drugi mam go i świetnie śmiga nawet na małej rzecce, natomiast MPP to taka troszkę kluskaowata która mi nie leżała i sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dodam jeszcze że ze stajni SG fajną serią jest LRF tam również możes coś dopasować pod siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dodam jeszcze że ze stajni SG fajną serią jest LRF tam również możes coś dopasować pod siebie.Co kolega ma do sprzedania ze tak postami sypie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Postów nawalił,że ho ho. Giełda przyciąga jak magnes ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam Trochę odświeże temat a mianowicie szukam kija pod klenie jak i okonie, na stanie mam iri Lucky od Kongera ale chciałbym coś trochę sztywniejszego możecie coś poradzić? Również podobne cw i aby był parabolikiem Z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam szukaj team dragona 275cm 2-14g fast lub 3-14 med-fast super kijki miałem też iri lucki i tak samo jak ty szukałem czegoś szybszego.Te TD są szybkie o ładnym ugięciu..i są bardzo czułe .Osprzęt Fuji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 WitamTrochę odświeże temat a mianowicie szukam kija pod klenie jak i okonie, na stanie mam iri Lucky od Kongera ale chciałbym coś trochę sztywniejszego możecie coś poradzić? Również podobne cw i aby był parabolikiemZ góry dzięki za podpowiedzidragon xt60p do 18 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Co myślicie o konger World champion tango II? Takie coś mi wpadło w oczy? Te TD są fajna opcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam kolegów może pomożecie mi wybrać coś pod pstrąga i może przy okazji klenia z pośród trzech wybranych przeze mnie propozycji -SAVAGE GEAR Black Savage Spin 1,98 2-7g-KONGER STREETO UL 200 CM 2-9 GR-SAVAGE GEAR Custom UL Spin 1,98m 2-7gMoże macie jakieś sugestie ewentualnie inne propozycje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ostatnio nabyłem Okume Black Rock 2.13 4-21 MED-FAST 12lb. Na sucho zrobił bardzo fajne wrażenie. U mnie pod kropka wobki 4-6,5cm i obrotówki 2.Więcej tutaj http://jerkbait.pl/topic/36602-okuma-black-rock-4-21-pytanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Niestety moderator nie pozwolił aby moje pytanie było osobnym tematem więc zostałem "podpięty" -dzięki bardzo WSZECHMOCNI!Kto będzie przeglądał stary post na którejś tam stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 To wytłumacz mi proszę jaki jest sens, aby istniały dwa podobne tematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi