Kejkosz Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Poszukuje wkretow z oczkiem podobnych do tych na filmie: - 18:28 widac je dosc dobrze, ktos korzystal? wie gdzie mozna cos takiego dostac? przeszukalem castoramy/liroy merliny i tym podobne, oraz alledrogo i inne czeliscie internetu, ale dalej nie znalazlem nic co by spelnialo moje oczekiwania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Są i często je spotykam. Pakowane po dziesiąt sztuk . Na sztuki chyba też można kupić. Popatrz w PSB Mrówka. Powinny być tam gdzie haki do wieszania obrazów, żyrandoli itp. W PSB u mnie akurat były niedaleko śrub itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zrób to sam drut wkrętarka i gotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kizior Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Popieram przedmowce - ja uzywam drutu do spawania nierdzewki. Jest wytrzymaly, odpowiednio sztywny, tani i latwo dostepny a najwazniejsze jest to ze nie zardzewieje. Wkrety takie jak na filmie na 100% znajdziesz w markecie budowlanym - wystarczy ze zgrasz zdjecie na telefon i zapytasz w informacji na miejscu (w sklepie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wkręty z markietów budowlanych to zwykły ocynk i się nie nadają,rudy je zaatakuje w moment.Są na ebay i za wielką wodą,znalazłem nawet na forum kolegę co mi załatwił ale cena około 1pln /szt. za nimi nie przemawia. Większość robi skrętki z drutu + klej lub żywica,tanio i pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Jedyne jakie mi udało się znaleźć w sieci http://kociasiatka.pl/sklep/wkret-oczkowy-4mm/ No i sam jestem ciekawy czy będą ok Edytowane 21 Stycznia 2016 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jedyne jakie mi udało się znaleźć w sieci http://kociasiatka.pl/sklep/wkret-oczkowy-4mm/No i sam jestem ciekawy czy będą ok Wyglądają ok. Ciekawe czy nie są zbyt miękkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kizior Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 4mm grubosc druta to chyba calkiem sporo nie sadzisz? Ja osobiscie odpuscilbym sobie te wkrety a kleil na dental albo drut do spawania nierdzewki. Masz wtedy oczka o jakiej chcesz srednicy i w razie potrzeby mozesz uzyc do innych produkcji - chocby przeguby itp. Niepotrzebnie sobie kolego zabawe komplikujesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 http://www.castorama.pl/produkty/narzedzia-i-artykuly/artykuly-metalowe/galanteria-metalowe/haki/wkrety-oczkowe-ocynkowane-hermann-schwerter-4-x-10-mm.html W castoramie znajdziesz takie wkrety, 4mm to nie grubosc drutu, tylko srednica oczka. Jakis czas temu kupilem sobie kilka na probe do wklejenia. miekkie na pewno nie sa, jednak ostatecznie ich nie wkleilem, wiec nie wypowiem sie jak wyglada ich zastosowanie w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Kizior nie wiem co palisz ale też chcę Te z castoramy są za krótkie Pleciona sporo w necie pyrałem i to jedyna ciekawa opcja ( jak je sprawdze dam znać ) Edytowane 21 Stycznia 2016 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi