kammien Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam wszystkich , jest ktoś na forum łowiący na ww. jeziorach? Pływałem tam trochę i jestem ciekawy opinii o o występujących rybach. Łapałem szczupaki i bolenie ale widziałem echa sumów. Podobno jest dużo sandacza . Może ktoś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 (edytowane) Jezioro Grądy koło NMLKtoś łowi. Jakieś spostrzeżenia ? Edytowane 23 Lipca 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Aktualnie aktywne są bolenie, sandacze i sumy. Jesienią można dodatkowo popływać za szczupakiem i okoniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Byłem kiedyś na wypadzie %%% na działce u znajomego...wędka oczywiście była zabrana, ale nie udało się z nią nad wodę dotrzeć...może to i lepiej....natomiast lekki szok że mieszkają tam sandłicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi