Skocz do zawartości

Pomoc w zakupie w czeskim sklepie internetowym

havy

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Panowie potrzebuję pomocy w zakupie przynęt których szukam od 15 lat. Znalazłem je w czeskim sklepie internetowym,korzystając z tłumacza napisałem do nich czy wyślą do polski,ale bez odzewu.Może jakiś forumowicz z Czech zechciał by pomóc?Albo ktoś z doświadczeniem w zakupach z Czech.

Co to za sklep, że nie odpisuje na e-maile? Dziwne, lepiej poproś tłumacza o telefon do nich, jeśli Ci bardzo zależy. W Czechach często bywam od kwietnia do października, z racji pasji-pracy, teraz siedzę w Polsce. Napisz co to za przynęty lub jaki to e-shop.

• 2 tygodnie później...

Mogło tak być...Na szczęście @Z.Milewski zadzwonił do nich (jeszcze raz wielkie dzięki ) i odezwali się do mnie.Dzisiaj przelałem kaskę i będę czekał z niecierpliwością na paczkę.Chyba więcej osób musiało do nich napisać bo chciałem domówić więcej i też inne kolory ale mieli już tylko to co odłożyli po pierwszym mailu.

Kilka(naście) lat temu, walało się ich parę w jakimś niechcianym pudełku, nie zabierałem go nad wodę nawet. Gdzieś później na 1 zawieruszonego w innym pudle, złowiłem parę sandaczy w krótkim czasie. Później nie mogłem odnaleźć tego niechcianego pudła, przepadło. Ale @heavy obiecał parę "kousu" podesłać, dziękuję.

Przy okazji zastosuję :) .

• 2 lata później...

Witam, chciałbym zakupić kołowrotek z tej strony internetowej https://www.rybarske-potreby-kral.cz/navijak-shimano-super-aero-1000-r/ , szukałem po stronie i raczej na bank nie ma wysyłki do Polski, czy macie jakiś pomysł jak to ogarnąć? Może ktoś jeździ w trasy po Czechach i umiałby pomóc?

Zadzwoniłem tam i nie mają tego w ofercie tzn. nigdy jeszcze nie wysyłali do Polski. Mogą wysłać przy płatności z góry na konto. Nie znali ceny dostawy - proszą o maila to policzą koszty dostawy.

Przekopiuj ten tekst „Kolik stojí doprava 1 ks navijáku do Polska”

Na przyszłość jak czegoś szukasz w CZ to pomocna jest wyszukiwarka Heureka.cz

Edytowane przez Czechofil
  • Like 2