havy Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Cześć Panowie potrzebuję pomocy w zakupie przynęt których szukam od 15 lat. Znalazłem je w czeskim sklepie internetowym,korzystając z tłumacza napisałem do nich czy wyślą do polski,ale bez odzewu.Może jakiś forumowicz z Czech zechciał by pomóc?Albo ktoś z doświadczeniem w zakupach z Czech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Na prawdę nie ma nikogo z Czech? ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Co to za przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Paweł to poszukaj kogoś spod czeskiej granicy albo po angielsku napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ja kupowałem w czeskich sklepach pisząc po polsku, nigdy nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Co to za sklep, że nie odpisuje na e-maile? Dziwne, lepiej poproś tłumacza o telefon do nich, jeśli Ci bardzo zależy. W Czechach często bywam od kwietnia do października, z racji pasji-pracy, teraz siedzę w Polsce. Napisz co to za przynęty lub jaki to e-shop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Paweł to poszukaj kogoś spod czeskiej granicy albo po angielsku napisz Niestety również musiał bym użyć tłumacza google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja maila z translatora potraktowałbym jako spam, pewnie obsługa sklepu podobnie zinterpretowała. Napisz po polsku i po angielsku, angielski zna wiele osób żeby Ci przetłumaczyć jeśli nie znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Mogło tak być...Na szczęście @Z.Milewski zadzwonił do nich (jeszcze raz wielkie dzięki ) i odezwali się do mnie.Dzisiaj przelałem kaskę i będę czekał z niecierpliwością na paczkę.Chyba więcej osób musiało do nich napisać bo chciałem domówić więcej i też inne kolory ale mieli już tylko to co odłożyli po pierwszym mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ponawiam pytanie - co to za przynęty że u nich mają a u nas brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ponawiam pytanie - co to za przynęty że u nich mają a u nas brak?ghumove robaky... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Mean Dude firmy Mister Twister 4" White Pearl. Szukałem już ich poprzez jerka,ale bez skutku.Na ebayu pokazują się średnio raz na rok.Mam nadzieję, że wreszcie się udało i przyjdzie ten rozmiar i kolor co zamawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) http://jerkbait.pl/uploads/monthly_09_2012/post-1751-1348914575,9444_thumb.jpg http://jerkbait.pl/uploads/monthly_09_2012/post-1751-1348914579,0184.jpg Edytowane 5 Lutego 2016 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Nie więżę ze jeszcze można je kupić . Cholernie zazdroszczę zakupu, Są to jedne z najbardziej poszukiwanych gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Kilka(naście) lat temu, walało się ich parę w jakimś niechcianym pudełku, nie zabierałem go nad wodę nawet. Gdzieś później na 1 zawieruszonego w innym pudle, złowiłem parę sandaczy w krótkim czasie. Później nie mogłem odnaleźć tego niechcianego pudła, przepadło. Ale @heavy obiecał parę "kousu" podesłać, dziękuję.Przy okazji zastosuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A Dragon Maggot tak znacząco różnią sie o tych Mister Twister? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Żbiku, to samo chciałem napisać! W moich stronach ludzie często stosują tego dragona zarówno na sandacza jak i okonia. Podobno skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam, chciałbym zakupić kołowrotek z tej strony internetowej https://www.rybarske-potreby-kral.cz/navijak-shimano-super-aero-1000-r/ , szukałem po stronie i raczej na bank nie ma wysyłki do Polski, czy macie jakiś pomysł jak to ogarnąć? Może ktoś jeździ w trasy po Czechach i umiałby pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ja co jakiś czas kupuję w czeskich i słowackich sklepach. Nigdy nie sprawdzam, czy jest wymieniona Polska, czy nie. Kupuję, podaję adres i już. Nigdy nie zdarzyło się, że nie chcieli wysłać, czy żądali dodatkowej opłaty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Zadzwoniłem tam i nie mają tego w ofercie tzn. nigdy jeszcze nie wysyłali do Polski. Mogą wysłać przy płatności z góry na konto. Nie znali ceny dostawy - proszą o maila to policzą koszty dostawy.Przekopiuj ten tekst „Kolik stojí doprava 1 ks navijáku do Polska” Na przyszłość jak czegoś szukasz w CZ to pomocna jest wyszukiwarka Heureka.cz Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Czechofil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Wielkie dzięki ???? w takim razie ogarniam dzisiaj temat???? należy się koledze duże piwo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi