Skocz do zawartości

Prośba o pomoch dla chorego Piotrusia

Kempa

Rekomendowane odpowiedzi

W imieniu brata który znalazł się w trudnej sytuacji postanowiłem wkleić tu jego prośbę o wsparcie mojej rodziny w trudnych chwilach.

"Witam,

W związku z chorobą mojego sześcioletniego synka Piotrka, bardzo chciałbym was wszystkich prosić o wsparcie w postacie przekazania 1% podatku na jego rzecz.
Na początku stycznia została u niego zdiagnozowana ostra białaczka limfoblastyczna. Od ponad dwóch tygodnie przebywam z Piotrkiem we Wrocławiu w klinice Przylądek Nadziei, gdzie Piotruś jest poddawany steroidoterapii oraz chemioterapii. Intensywny okres leczenia klinicznego to 3 miesiące, natomiast cała terapia trwa dwa lata (w przypadku braku powikłań), co wiąże się niestety z bardzo dużymi kosztami..
Piotrek znajduje się pod opieką fundacji Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową, co gwarantuje wykorzystanie pieniędzy przez waz przekazanych, wyłącznie na cele związane z leczeniem: diagnostyka, rehabilitacja, leki, dojazdy, zakup niezbędnego sprzętu medycznego, itd.. 

W załączniku znajdują się wszystkie niezbędne dane potrzebne do przekazania 1%."

Wszystkim wam i ja serdecznie dziękuje za wszelkie wsparcie.

Kempski Paweł

1% dla Piotrka Kempskiego.pdf