TomaszMak Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 witam serdecznie mam Prośbę zakupiłem echosondę echosonda lowrance elite 4x chirp i szukam osoby która pomogła by mi ja ustawić pokazała co z czym i jak by można było z niej czerpać 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Najpierw zapraszam do przestudiowania regulaminu Forum i zgodnie z nim przywitanie się w odpowiednim dziale. Druga sprawa - najpierw proszę przeszukaj dobrze forum, na pewno wątki w tej sprawie zostały już poruszone w dziale http://jerkbait.pl/forum/28-sprz%C4%99t-motorowodny-i-elektronika-w%C4%99dkarska/ Temat przenoszę do tegoż działu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) a nie lepiej popływać i samemu dostroić echo do łowiska?przecież to proste urządzenie a na koniec jeśli za mocno namieszasz-przywróć ustawienia fabryczne i od nowa zabawa.w tym roku nabyłem elit 5 dsi i w porównaniu od poprzedniej x-125 w wersji angielskiej ustawienia to bułka z masłem.nie jestem pewien czy twoje echo ma symulator-jeśli tak to fotel kapcie i jazda aż się znudzi. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez busz231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomaszMak Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Coś tam ustawiłem ale jak to bedzie działać okaże sie nad woda. I tu moja proźba jesli ktos z okolic Gorzowa bedzie sie wybierał na ryby z Łodzi i chciał by mnie zabrać prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 to nie masz własnego środka pływającego???o tej porze roku to chyba jedynie na wartę.możesz zawsze pochodzić po lodzie przykładając czujkę.w ten sposób też mnżna sporo zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomaszMak Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Pisze tak na przyszłość. Mam łódkę na Lubniewicach. Ale to jeszcze nie pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TomaszMak
witam serdecznie mam Prośbę zakupiłem echosondę echosonda lowrance elite 4x chirp i szukam osoby która pomogła by mi ja ustawić pokazała co z czym i jak by można było z niej czerpać 100%
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi