TAURUS1989 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Byłem dzisiaj w E.leclerc-u w Gdańsku i tam miałem okazję zerknąć na varisapro 2,07m 4-18gr. Wykonanie ok, przelotki zamocowane prosto, łączenie dwóch segmentów bez jakichkolwiek luzów. Ze szczytówki zrobiłem niemalże supełek także łamliwe to to na pewno nie jest, przy wymachu na sucho wędka szybko "gasła". Jedyna rzecz której można się czepić to waga ale gdyby przezbroić jaxona w uchwyt skss, jakąś dzieloną piankową rękojeść i minimy to wyszedłby naprawdę super kijek Są może jakieś blanki jednoczęściowe z pełnego węgla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Matagi auriga ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 szkoda tylko że auriga ponad 8stówek kosztuje i niema blanku o parametrach które by mnie interesowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Tu masz blank o mniej więcej tej samej aparycji tylko do 12g...stara wieść niesie ,że to też Matagi tylko pod inną nazwą ,no i cena taka troche bardziej przystępna. http://tackle24.de/index.php?a=1050〈=engTo jest blank z pełnego węgla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Odgrzeję temat.... Jakie wrażenia po dwuletniej eksploatacji tych Jaxonów? Złamał kto "niełamliwe" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ja mam, używam rzadziej, ale nie dało rady złamać jak na razie. Mój do 18g taki do wożenia w aucie,daje radę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi