Panowie przerabiam przyczepkę SAMa którą dał mi tato. Mniej więcej wszystko wiem co i jak tylko zastanawiam się jak skutecznie zabezpieczyć przyczepkę przed kradzieżą. Przykładowo pojadę nad Wisłę około 70 km od domu, zostawiając auto z przyczepą w krzaczorach i chciałbym być spokojny. Wiem że to jest już jakiś margines przekorności no ale... Kiepsko jest wrócić i zastać auto bez przyczepki i co wtedy. Chłopaki macie jakieś sprawdzone patenty ??
Pytanie
Wojtasz
Panowie przerabiam przyczepkę SAMa którą dał mi tato. Mniej więcej wszystko wiem co i jak tylko zastanawiam się jak skutecznie zabezpieczyć przyczepkę przed kradzieżą. Przykładowo pojadę nad Wisłę około 70 km od domu, zostawiając auto z przyczepą w krzaczorach i chciałbym być spokojny. Wiem że to jest już jakiś margines przekorności no ale... Kiepsko jest wrócić i zastać auto bez przyczepki i co wtedy. Chłopaki macie jakieś sprawdzone patenty ??
Top użytkownicy dla tego pytania
8
5
4
4
Popularne dni
24 Sty
22
13 Mar
13
12 Mar
8
5 Sie
8
Top użytkownicy dla tego pytania
sharkfishing 8 odpowiedzi
MarMilo 5 odpowiedzi
MarasR 4 odpowiedzi
Robert.B 4 odpowiedzi
Popularne dni
24 Sty 2016
22 odpowiedzi
13 Mar 2020
13 odpowiedzi
12 Mar 2020
8 odpowiedzi
5 Sie 2023
8 odpowiedzi
Popularne posty
huligan77
On mieszka x lat w stanach i pisze tak samo nieczytelnie po polsku jak ty co mieszkasz w Polsce... ????
sharkfishing
Normalnie nie potrzebuje zadnych zabespieczenie ale na rybach zawsze mam jedno z dwojga lub oba
neor
Panowie jeżeli ktoś jest zawodowym złodziejem to bez problemu buchnie nam nawet samochód z przyczepką , przed taką kradzieżą to tylko ból złagodzi dobre ubezpieczenie . Jeżeli ktoś jest złodziejem ama
Opublikowane grafiki
99 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi