krzysiek gżybek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Czasami , co prawda rzadko ale uda się coś wyklepać.te na zdjęciu lecą do Darłowa.lewa strona 1 mm a prawa 2 mm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wahadła znane i cenione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ale żeś tło Krzysiu walnął. Zgadzam się z przedmówcą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Śliczny obrus. Jako tło dla blach, mniej śliczny Warto też użyć trybu "makro", wtedy będzie więcej szczegółów widocznych. Z tego, co słyszałem i trochę widzę, te blachy warto dokładnie obejrzeć, a niestety na tym zdjęciu ja, trochę już ślepy, no, mam niedosyt. Z przyjemnością witamy nowego klepacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mnie też ostatnio zaszczyciły..Pozwolisz Krzysiu, że dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Dla odmiany zamiast klepać coś wygiełem .lecą nad Bałtyk na próby.ale nawet jak będą się sprawować tak jak jeep w terenie albo ferrari na szosie to już nic nie wyginam.do kompletu leci nad Bałtyk tych 5 blaszek.wszystko grubość 0,75 mm Edytowane 24 Stycznia 2016 przez krzysiek gżybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zdjęcia nie chcą lecieć.jutropójde na plebannie może pomogą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Krzysia wahadełka to tajna broń na pstrągi i plażowe trotylle A o gigantach na trola/Alga nr 6/ tyż trza napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zdjęcia nie chcą lecieć.jutropójde na plebannie może pomogąI wikary pomógł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Prosto z linni produkcyjnej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 No, nareszcie coś widać A jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Tej to tu, to ja do kija nie podpinam ale zawsze zabieram ze sobą na ryby. Bo to i buty łatwiej włożyć i zupę jest czym zjeść. A jak paliwa zbraknie do do brzegu jakoś człowiek się "dochlapie" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 I wcale się nie dziwie że Robercik nie podpinasz tej blaszki.Ty po prostu nie masz takiego kija, a wiem co pisze bo bywałem z Waszmościem nie tyle w szerokim świecie co w szerokiej Polsce.Posiadasz 2 kije .jeden do 10 a drugi do 40g, a ta kanadyjka waży ze 120g.druga sprawa to blaszka do młynka na prawą ręke. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 ...................... ta kanadyjka ........ to blaszka do młynka na prawą ręke.Wyjaśnisz dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wyjaśnisz dlaczego?ja mysle ze kolega zartował(droczył sie zartobliwie ) z ta prawą reką itd tylko nie dodaje usmieszków itd, i pewnie dlatego niektórym dało to do myślenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Masz racje.ja kręce prawą i często mi to wypinają.jednego razu jechaliśmy nad dargin z bobem.bob podjeżdża ja w ostatniej chwili stwierdzam że kaloszy nie biore i odnosze do garażu .na miejscu dochodze do wniosku że w cholewie zostało curado200 i jakaś daiva.koledzy poratowali chronarchem i jakoś było ale nie za specjalnie.także blachy latają i z prawej i lewej ręki.pozdrowienia dla wsxystkich gżybek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 "Kanadyjka" bardzo praktyczna, a Krzysiek to musi swoje na koronkowym obrusie sfotografować, żeby choć trochę sztudźce przypominały (patrz foto #1) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Święta racja z powodu tego praworęcznego "kalectwa" castingowego, gżybek to nawet przypony ma na prawą rękę(przynajmniej tak twierdzi ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Gżybek, jak nie przestaniesz pisać z tego telefonu z małej litery po kropce (nie mówiąc już o innych literówkach) to następnym razem, na ryby zabiorę tylko Twoje kalosze a Ty w domu zostaniesz (a o fotkach to już sobie pogadamy jak gżyb z bobem na priv ) Edytowane 28 Stycznia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Robert, no i co Ty chcesz zrobić?? A kto się będzie darł o czwartej trzydzieści nad ranem??? Kalosze?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Maniuś nie kumam takiego wczesnego ranka.wstaje o 8. To pewnie któryś z tych co planowali zostać do bożego ciała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tomek złom gotowy do zabrania.Pilnuj tego fajansu jak suczki z cieczką.2szt już ktoś zabrał.dorzuce Ci 2 z archwum x.Szczególnie jak będziesz nad Bobrem to uwarzj na przewodnika znam go i wiem że ze 2 szt zabierze,nawet wiem które bo ma wymagania(nawet fanaberie)jak młoda kochanka starego proboszcza w sklepie z biżuterią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Oooo nie, nie Krzysiu, nie oddamy ani jednej Tymi blaszkami będziemy z Tomkiem bić rekordy Pstrągowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Chwilunia kurde! a dla mnie coś będzie? po co mam z wami jechać bez takiego złomu? zawody przegrałem jeszcze przed startem?!...gżybek, siadaj do kowadła i klep Edytowane 1 Lutego 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Robert mówi , Robert ma .Za tydzień.Teraz robie takie co mnie nawiedziły we śnie i takie na belony dla kolegi . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi