Skocz do zawartości

Mój złom.

Rekomendowane odpowiedzi

Śliczny obrus. Jako tło dla blach, mniej śliczny ;)

Warto też użyć trybu "makro", wtedy będzie więcej szczegółów widocznych. Z tego, co słyszałem i trochę widzę, te blachy warto dokładnie obejrzeć, a niestety na tym zdjęciu ja, trochę już ślepy, no, mam niedosyt.

Z przyjemnością witamy nowego klepacza :)

Dla odmiany zamiast klepać coś wygiełem .lecą nad Bałtyk na próby.ale nawet jak będą się sprawować tak jak jeep w terenie albo ferrari na szosie to już nic nie wyginam.do kompletu leci nad Bałtyk tych 5 blaszek.wszystko grubość 0,75 mm

Edytowane przez krzysiek gżybek

I wcale się nie dziwie że Robercik nie podpinasz tej blaszki.Ty po prostu nie masz takiego kija, a wiem co pisze bo bywałem z Waszmościem nie tyle w szerokim świecie co w szerokiej Polsce.Posiadasz 2 kije .jeden do 10 a drugi do 40g, a ta kanadyjka waży ze 120g.druga sprawa to blaszka do młynka na prawą ręke.

• Like 3

Masz racje.ja kręce prawą i często mi to wypinają.jednego razu jechaliśmy nad dargin z bobem.bob podjeżdża ja w ostatniej chwili stwierdzam że kaloszy nie biore i odnosze do garażu .na miejscu dochodze do wniosku że w cholewie zostało curado200 i jakaś daiva.koledzy poratowali chronarchem i jakoś było ale nie za specjalnie.także blachy latają i z prawej i lewej ręki.pozdrowienia dla wsxystkich gżybek

• Like 2

Gżybek, jak nie przestaniesz pisać z tego telefonu z małej litery po kropce (nie mówiąc już o innych literówkach) to następnym razem, na ryby zabiorę tylko Twoje kalosze a Ty w domu zostaniesz  :P  :D

(a o fotkach to już sobie pogadamy jak gżyb z bobem na priv :angry: ) ;)

Edytowane przez BOB1
  • Like 1

Tomek złom gotowy do zabrania.Pilnuj tego fajansu jak suczki z cieczką.2szt już ktoś zabrał.dorzuce Ci 2 z archwum x.Szczególnie jak będziesz nad Bobrem to uwarzj na przewodnika znam go i wiem że ze 2 szt zabierze,nawet wiem które bo ma wymagania(nawet fanaberie)

jak młoda kochanka starego proboszcza w sklepie z biżuterią

post-62049-0-30591900-1454320224_thumb.jpg

post-62049-0-71092600-1454320244_thumb.jpg

• Like 2