BOB1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dzięki Krzychu ... wiedziałem, że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Chwilunia kurde! a dla mnie coś będzie? po co mam z wami jechać bez takiego złomu? zawody przegrałem jeszcze przed startem?!...gżybek, siadaj do kowadła i klepRobert, my z Tomkiem chytre nie jesteśmy damy rade we trzech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 "Kto swoje nosi, ten się nie prosi" ... a co najwyżej się wymienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 "Kto swoje nosi, ten się nie prosi" ... a co najwyżej się wymienia a kto się Robercik zechce wymienić na taki złom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jakiś głupek? Głupków nie sieją...spływają z nurtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A Pan Kustosz od szafy z rupieciami chce tego złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Robercik ile szt.czy na kilogramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Krzysiu w jakość idziemy nie ilość (co ? mam nęcić pstrągi tymi świecidełkami?)Zrób mi trzy sztuki ale z gwarantowaną łownością i wystarczy ... coś jak "Biała Dama" ale na pstrągi a nie na szczupaki PS do informacji dla wszystkich ... "Biała Dama" jest tylko jedna i jest u mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dla 3 szt to nie wyjme młotka z pokrowca i tuby.stukne Waści ze 7. A będą i takie białodamowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Krzysiu, jeśli nie będzie to kosztem jakości (do tego nigdy byś nie dopuścił? ) to z wdzięcznością przyjmę te niespodziewaną nadwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Robercik ja moge lipe wszystkim wcisnąć ale nie Tobie?? Chociaż może kiedy spróbuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Robercik ja moge lipe wszystkim wcisnąć (...)Ja poproszę balsę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pogadam ze znajomym leśniczym może coś ostatnio wycinali w lesie i jeszcze troche zostało? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panie kustosz gotowe.w niedziele po nieszporach wpadnij to zabierzesz.Jak nic na to nie złapiesz to cały sprzęt wysyłaj do ojca dyrektora a sam zacznijgrać w chińczyka i warcaby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Piękne te blaszki dla mnie i na bank łowne A grawerkę rothen jeszcze walnij co by mi , po udanym łapaniu koledzy a szczególnie przewodnik nie podebrał z zazdrości Tomek złom gotowy do zabrania.Pilnuj tego fajansu jak suczki z cieczką.2szt już ktoś zabrał.dorzuce Ci 2 z archwum x.Szczególnie jak będziesz nad Bobrem to uwarzj na przewodnika znam go i wiem że ze 2 szt zabierze,nawet wiem które bo ma wymagania(nawet fanaberie)jak młoda kochanka starego proboszcza w sklepie z biżuterią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Oooo nie, nie Krzysiu, nie oddamy ani jednej Tymi blaszkami będziemy z Tomkiem bić rekordy Pstrągowe Tomek ma, Maniek ma ... mam i ja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Robercik jedziesz na te pstrągi bóg wie tak jakbyś jeziorka czerniakowskiego nie miał pod nosem.tylko wstydu mi narobisz.ten przewodnik i tak Was ogra.a jak Ciebie ogra do zera to blaszki zabieram i więcej zTobą nie wypije kieliszka bimbru i szklanki alpagi.przemyśl to sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Marcin,chytaki skończone.możesz jechać ichytać te belony.z krótszymi śmiało idź na bolenie.jeszcze tylko dolecą do mnie te odpadki zwierzęce(sierść z bażanta,pióra zdzika iskórka z sarny)z bacutilu i możemy się zderzyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Fajnie było by, jakbys foteczki robił na jakiejś płaskiej podstawie w jednolitym kolorze i najlepiej w dzień ... wtedy te cudeńka były by jeszcze bardziej wyeksponowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Fajnie było by, jakbys foteczki robił na jakiejś płaskiej podstawie w jednolitym kolorze i najlepiej w dzień ... wtedy te cudeńka były by jeszcze bardziej wyeksponowane Albo od razu daj je @BOB1. Co się masz męczyć, on fajne zdjęcia za friko zrobi, jeszcze za blaszki ładnie podziękuje, publicznie pochwali... Same zyski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ja tam od Krzysia G. co miałem bezinteresownie dostać to już dostałem ale z tymi fotkami to macie rację, muszę z nim nad tym popracować ... nad pisownią we wpisach też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Już Ty mnie pisowni kolego Bob nie nauczysz.jak byś skończył tak ja 4 klasy szkoły powszechnej to inaczej byś nie pisał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Krzysztof ale to ladnie, jak taki fachowiec poprawnie robi blaszki i poprawnie o nich pisze w swoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Krzychu, na pewno ... to ja się z Tobą tego bimbru i alpagi nie napiję Na resztę jakoś poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi