grochol Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dziś odebralem z poczty blaszki , nareszcie moge sie nimi nacieszyc , jeszcze raz wielkie dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Oby Ci Kolego nałapały i w miare szybko się urwały? Będzie nowe zamówienie.oczywiście to żart . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Będzie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Tomek (team Fisching Beer Błonie) już klepie .zgarniasz całość czy z1.5szt można wysłać w teren. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Zima ,zima ale grzybki rosną ,nowa dostawa blaszek łożyskowych. Edytowane 26 Stycznia 2017 przez welpa1809 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Ostatnie plony albo jak kto woli ostatni urobek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 nono niezłe błyskotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 GŻybki!!! Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Cześć, jeśli można to pytanie do autora. Czy Twoje blachy chętnie wpadają w ruch wirowy , czy stabilnie się wahają?Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jak by wirowały to by poszły na drugie klepanie a nia do zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) 2017-01-16-11-34-23.jpgTomek (team Fisching Beer Błonie) już klepie .zgarniasz całość czy z1.5szt można wysłać w teren.Dopiero teraz przeczytałem Dla mnie jak zwykle 15-20 sztuk tych moich ulubionych kolorów i gramatur Edytowane 18 Marca 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Krzysiu ładne tło super widać wyroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dopiero teraz przeczytałem Dla mnie jak zwykle 15-20 sztuk tych moich ulubionych kolorów i gramatur Tomek oky.ale prawde mówiąc to wolałbym żebyś chciał 50szt? Będziesz miał co rwać i na podarunki Ci ze 3 szt. zostaną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jak by wirowały to by poszły na drugie klepanie a nia do zdjęcia.To czy mogę poprosić to drugie klepanie bo te co ja mam od Ciebie kupione to właśnie głównie wirują Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Łowisz w wodzie stojącej czy płynącej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Łowisz w wodzie stojącej czy płynącej?Bywa różnie. Ale jak płynąca to Zegrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Trochę znam blachy Krzyśka. Te, które biorę na stojącą wodę z przeznaczeniem na szczupaka pięknie się kolebie (co jest i dla mnie podstawą). Jedynie przy zrywie lub regularnym, szybkim (dla mnie nie szczupakowym) prowadzeniu, wpadają w ruch obrotowy.To takie moje doświadczenia, reszta pozostaje między wami PS Zegrze to dla mnie stojaca Edytowane 20 Marca 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 To czy mogę poprosić to drugie klepanie bo te co ja mam od Ciebie kupione to właśnie głównie wirują TomekOdebrałem , już poprawione i trzeba przyznać różnica Jest . Dzięki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 A co tu dziękować.tak powinno być od początku.co prawda letko klepnełem tylko 2 w trzeciej odwrotnie podpiełem kotwice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 2 partia marcowa.kierunek manchester.a czy do kibica citi czy united to nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 takie są od roku w Indonezji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To teraz nawet ryby w Indonezji maja przejegrane !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Organizuje akcje pomocy forumowemu koledze Kubie - http://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Takie się ostatnio wykluły ,żaden cud techniki,można rzec typowy złom.na 1 zdjęciu blaszki szachowe ,może bardziej matowe niż szachowe ale szachy to i mat.grubość 0,75..1,1....1,5...2 i 3mm.paru sztukom odbiło i poszły do wanny na kąpiel(galwaniczną).wrócą przed 14 to taż je cykne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Wróciły te z kąpieli czyli kąpielówki.kąpielówki.i takie maleństwa na białoryb a może i pasiasty ryb.a napewno na zapełnienie wolnych miejsc w pudle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi