krzysiek gżybek Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ttakie machnełem na wypełnienie pudła (u kolegów)do wrzešnia rozwód z młotkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Po dłuższej przerwie znowu strugam ,pewnie z nudów.takie na początek.po niedzieli będzie więcej.czekają na polerowanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Cienko,bo tylko srebrne,ale jutro wpadnie sporo złota,a jak wyjdzie na punktacja na koniec zawodów to się okaże 20 sierpnia na Żarnowcu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Krzysiu solenizancie......spełnienia marzeń i mamuśki na Żarnowcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Krzysiu, Ty klepaczu blacharski ... niech Ci młotek lekkim będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Niech Zdrowie, Moc i Przyjaźń będą z Tobą, Krzyś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Dzięki za pamiéć.Kolego z Pitrkowskiej.ja się melduje 16sierpnia.pewnie prosto z Ostródy będe jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 A ja oficjalne życzenia złożę dopiero, gdy oficjalnie nas poinformujesz. Jerkbaitowców. Czyli informację o urodzinach zamieścisz na naszym portalu. W międzyczasie malutkie sto klat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Najlepszego Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 A ja oficjalne życzenia złożę dopiero, gdy oficjalnie nas poinformujesz. Jerkbaitowców. Czyli informację o urodzinach zamieścisz na naszym portalu. W międzyczasie malutkie sto klat! Ale oprogramowanie forum , zawiesi się jak przyjdzie mu obliczyć datę urodzin Gżybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgodnie z obietnicą dziś złote.po południu uzupełnie CV w dziale kadr jerkbaita. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Dla tych co jeszcze nie znają... A znać powinni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 ... ale nic nie zagryzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Sebastian podłączyłeś to pod 9volt i lata jak majtki na dziwce.to do docelowo pracuje na 1.5volta i wtedy chodzi z gracją i majestatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dziwka i majtki ... ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 E no niektóre podobno noszą-w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Żarnowiec tuż tuż a blaszki już już,jeszcze tylko przewecować flanelą i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 I maleństwa 25cm gotowe.środkowa250gram.te po boku ok150.3 podobne już balują w żarnowcu.te zatańczą na Mamrach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 wrzesień,październik wszyscy zbierali grzybki a ja klepałem .troche tego jest,pójdzie złom w słoiki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Przy takiej ilości, to i na suszenie zostanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Błyskawiczny(9dni)dodruk a raczej doklep do ostatniej z 31października edycji.namówili.a mówią że dorosłych(raczej starych)nie da się namówić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 i na koniec roku takie niedobitki,ale sà. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Niby blisko(20godzin z przesiadką w Azerbejdżanie)ale na razie się nie wybieram.wystarczy że złom tam już jest i działa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Krzysiu blaszki doszły, mega robota widać kunszt rzemieślnika pasjonata, teraz cierpliwie czekamy do 1 Maja i moje rapiszony Wiślane niech się trzymają na baczności . Dzięki bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 IMAG0801-1254x1689.jpg IMAG0802-1254x1689.jpg IMAG0803-1254x1689.jpgwrzesień,październik wszyscy zbierali grzybki a ja klepałem .troche tego jest,pójdzie złom w słoikiTe małe są idealne ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi