krzysiek gżybek Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Hubert a na co chyciłeś te rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Toć blaszki widać na zdjęciach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 co ślepemu po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Wiosną białoryb rozsmakował się w "gżybkach". Sprawiając mi miłe zaskoczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Dawno nie strugalem ale w końcu ruszyłem.na początek kilka sztuk,wczoraj skończyłem,dziś się pozbyłem.lecą nad Sekwane albo Loare.tylko ta środkowa duża zostaje w kraju. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Przyslał mi dzis Kolega zdjęcia mojej blachy którą wylowił dziś w Koniecpolu koło częstochowy.kotwiczka i kółko byly przeżarte rdzą.a blacha tak wygląda po przetarciu szmatą.ile czasu to się moczyłoto i w radiu z Torunia nie wiedzą.ale taką technologie galwanicznego nakladania miedzi na nikiel to stosowalem 10-12 lat temu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Pare sztuk zrobiłem żeby młotki niezardzewiały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widav Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) Poproszę te 3 zaznaczone. Edytowane 11 Lipca 2022 przez Widav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widav Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Poproszę te 3 zaznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Wieczorem się odezwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Dawno nic nie wstawiałem ale nie zardzewiałem a raczej młotki i kowadło nie zardzewiało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widav Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Czesc, poproszę 8 z dołu ze zdjęcia najbardziej na prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Ździsiek w środe wieczorem się odezwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widav Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 (edytowane) Tutaj masz oznaczone.. Edytowane 3 Maja 2023 przez Widav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Wariatka odczarowała dziś wodę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 To pilnuj tej wariatki jak suczki z cieczką.bo drugiej do jesieni nie wystrugam.strugam teraz działke nad jeziorem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 13 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Mimo upału to pare sztuk wystrugałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 (edytowane) Z dwumiesięcznym opóźnieniem ale są. Edytowane 9 Lipca 2024 przez krzysiek gżybek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Z dwumiesięcznym opóźnieniem ale są. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widav Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Cześć, poproszę 11 zaznaczonych sztuk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widav Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Poproszę 11 zaznaczonych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Cześć, poproszę 11 zaznaczonych sztuk..jutro rozszyfruje które to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Parę godzin a mnie nie było ale co nieco wystrugałem.2 u góry blacha 2mm reszta blacha 1,1mm.płytko chodzą . Też 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Krzysztof jesteś miszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi