ezehiel Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Krzychu, na pewno ... to ja się z Tobą tego bimbru i alpagi nie napiję Na resztę jakoś poradzimy Te kustosz bimbrem gardzisz?To dobry konserwant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Krzysiek blachy piękne.Bob1 niech ci aparat ze statywem załatwi za te blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Marcin ,Bob prędzej by mi podarował swoją szefową z pracy na zawsze niż smiene 6 ze statywem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Czy warto kończyć te maleństwa czy od razu pociąć noa mniejsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Czy warto kończyć te maleństwa czy od razu pociąć noa mniejszeWarto, warto. Jaka grubość blachy i waga? Czy przy szybszym prowadzeniu nie będą wyskakiwały nad wodę tak jak najdłuższe wahadła firmy SUM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) nie miałem w ręku ,( nie łowiłem nimi )wszystkich dużych lekkich wahadłówek, ale wydaje mi sie ze duża czesc przy szybszym prowadzeniu ma prawo wyskoczyc ..jak deska dlatego im dłuższa i szersza blacha powinna miec ciut ponad 1mm grubosci,, pisze tu o długosciach 10cm i wiecej... Edytowane 13 Lutego 2016 przez russian80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Blacha 2 mm i około 200g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Blacha 2 mm i około 200gBrzmi dobrze [emoji2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 2 już chodzą oky.a 2 poprawka była a le jeszcze czekają na basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Waga.243-191-167i 125 ale tu blacha1,2mm.te największe chyba potne.nie mam takiego kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Fajnie było by, jakbys foteczki robił na jakiejś płaskiej podstawie w jednolitym kolorze i najlepiej w dzień ... wtedy te cudeńka były by jeszcze bardziej wyeksponowane Dlaczego !? Fajne wiatraczki To tak jakby miały przewietrzać te skóry z Bacutilu Dobrze, bo pomyśli Krzysztof, że jadę po nim, a ja żartuję Fajne blachy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 I następne gotowe.te płyną w okolice Opola 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tym sztukam.a na czym to zdjęcie za 2 tygodnie.fotograf ma nawał roboty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 I w sąsiedniej gminie(Indonezja) łapią na mój złom.to chyba miejscowy krąp.mam nadzieje że większe złapią. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Krzysiek.W weekend będą foty Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 hehehe to powiedz im zeby jakies zdjecia z wiekszymi rybami przeslali Sam jestem ciekaw co tam zyje w wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dłuższy czas ich obserwuje i chwalą się takimi.chyba z 5 razy były większe.ta złapana rzeka Riau w mieście Pekanbaru.w morzu łapią duże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Drobna korekta.w tym Pekanbaru to płynie rzeka Siak.a Riau to prowincja.oj wstyd przyznać że człowiek taki cienki z geografi Indonezji.mogli za ten błąd zbanować.a pto wszystkim wiadomo że chdziło o Siak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dzisiejszy połów na mój złom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Takie nieudaczniki ostatnio wyszły.ale miejsce w pudle wypełnione będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Krzysiu, Twoimi nieudacznikami to nam Roten dupe skopał na Pstrągach ???? Także całkiem łowne te nieudaczniki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A widzisz.a na 4 ostatnich zlotach to pies z kulawą nogą tego nie chciał bo to inne.tylko Darek Darogryf coś w nich dojrzał i na zaporówce w 2 dni ponad 150 wyjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Kontrole techniczną przeszły.stempel przybity.i do archiwum x. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ladne te blachy Szczupaki by gryzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A widzisz.a na 4 ostatnich zlotach to pies z kulawą nogą tego nie chciał bo to inne.tylko Darek Darogryf coś w nich dojrzał i na zaporówce w 2 dni ponad 150 wyjął.O przepraszam ja Darkowi też dzielnie pomagałem ,na pożyczone od Jacy ,Twojej produkcji blaszeczki. Teraz mam już spory zapasik zanabyty drogą zakupu.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi