szczupak2518 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Blaszki super Edytowane 23 Maja 2016 przez szczupak2518 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 I się spełniło. Grzybki ściągnęły większość belon z Zatoki. Jeśli masz jakieś to startuj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Foty ...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Bob jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) ...dopiero co wróciłem z innej lokalizacji ale była dupa bo nie łowiłem na gżybki Edytowane 23 Maja 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Bob jedziemy?Marcin o ile nie mam(wydaje mi się że nie)sklerozy to Ty chyba masz ze 2 sztuki złomu za którą pójdzie belona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Mam więcej Tylko czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 I się spełniło. Grzybki ściągnęły większość belon z Zatoki. Jeśli masz jakieś to startuj. Darku gżybki pisze się przez Ż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 True Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Popracuję nad ortografią i postaram się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Teraz strugam takie 4 szt.2 moje i2 dla wnuka(lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ostatnie przed wakacjami.te mniejsze J.Góra te drugie okolice Singapura(albo Singapuru) a ściślej umiejscowić to północno wschodnia Sumatra. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Taka nietypowa.miała wyglądać jak by miała ze 30 lat.nie wiemczy to oto chodziło.ale ta ze zdjęcia to i Piłsudzkiego pamięta.łatwiej robić żeby wyglądała jak nowa.a w sumie jak to wyszło?ma 48g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Zajebienne. Ciekaw jestem jak wyszły te w kształcie ryby ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Czekają cierpliwie na swoją kolej.skończe te kilka szt i może się za nie wezme. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Złom na żarnowcu się sprawdził,ja nie.blaszeczka (17cm)chyciła ja nie wyjełem.zerwał się przy burcie.może żebym zajął się rybką a nie fotografią to miałbym 3 miejsce.wygrał a jakże mój kolega,kierowca,kandydat na redaktora , właściciel szafy -Bob ,wytargał skromne 105cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie ma sie co załamywać. Mmie tez ostatnio ryba życia zeszła z haka na dwa metry od kaloszy. Zachciało mi się foto z ręki z rybskiem w tle. Ryba odplynela a jerk spoczął na mojej glacy.Trzeba orac dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 troche to trwało ale ruszyło.pierwsze gotowe od lipca.te 2 podłużne po zaliczeniu teorii ruszyły nad dunajec na egzamin praktyczny.pozostałe zostały dopuszczone do pracy na wodach układu warszawskiego.zostało kilka w pudełeczkach do wyklepania 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Piękne Panie piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Wachadło 18 cm. po dunajcowych testach. Blacha bardzo ładnie pracuje z prądem i w poprzek płani z wolnym i średnim uciągiem.Uzbroiłem ją w dwie kotwice 1/0 Mustada.Akcja bardzo ciekawa .Nie miałem dzisiaj brania głowatki ale wiem że branie na nią to kwestia trafienia na odpowiedni dzień.Sugerowałbym zrobienie przy identycznych proporcjach blaszki 15 cm.Byłyby bardziej uniwersalne i na pewno można by nimi łatwiej obłowić odcinki z szybszym nurtem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Nie ma sprawy od jutra strugam 3 wersje.srebrnà,złotą i góra srebro spód złoty.czy też na 2 kotwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Wystarczy jedna.Ta z dwoma kotwicami w rzutach pod wiatr ma tendencje do plątania się o żyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Takie małe ilościowo i wagowo zamówienie.na bank pracują,ale czy co złapią to i ojciec dyrektor by nie wiedział. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dzięki za telefon. Dzięki za blaszeczki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Takie małe ilościowo i wagowo zamówienie.na bank pracują,ale czy co złapią to i ojciec dyrektor by nie wiedział. Mam jakieś takie maleństwa, trochę tylko większe od paznokcia na kciuku i łowią, oj łowią.Mają na koncie u mnie pstrągi, lipienie, okonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi