sledzix Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Przywiózł czy ja mu wysłałem?W Olsztynie nie mieli na 100 % ochotki wczoraj i dzisiaj rozgrywały się zawody okręgowe z pod lodu i nie wszyscy posiadali ochotkę wiadomo czolowi zawodnicy z warmi i mazur oczywiście posiadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 A jeszcze ten dzień się nie skończył Piękny połów i niezapomniany mecz Jak dla mnie , już na dzień dzisiejszy wystarczy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mega garby. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Łowię na naprawdę dobrych okoniowych łowiskach (jez. Drawsko, Siecino itp.) i z naprawdę solidnymi podlodowcami, ale nie pamietam żeby ktoś kiedyś trafił tyle oKoni powyżej 43cm. Mega szacunek i wielkie gratulacje Miramar69! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Gratulacje!!! Ilościowo i wielkosciowo powalają Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Łowię na naprawdę dobrych okoniowych łowiskach (jez. Drawsko, Siecino itp.) i z naprawdę solidnymi podlodowcami, ale nie pamietam żeby ktoś kiedyś trafił tyle oKoni powyżej 43cm. Mega szacunek i wielkie gratulacje Miramar69!Takie zdarzenie miałem jeszcze około 8 latek temu, wtedy znacznie lepiej było !!!Nawet mój syn , który prawie nie łowił miał zabawę: Edytowane 10 Stycznia 2016 przez miramar69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 @miramar69. Konkretne łowienie. Rób powtórkę w najbliższym czasie. Jak nie będą brać to faktycznie miałeś "dzień konia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) moja wyprawa na lód, kto nie widział zapraszam dopiero mój drugi-trzeci lód w życiu pierwszy na wodzie PZWŁowienie na mormyszkę w zanęcie nie ma nic wspólnego z metodami promowanymi na JB.PL Edytowane 11 Stycznia 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 miramar69- świetne okazy złapałeś razem z synem. Jak widać w tle, woda oblegana... Gratuluję i czekam na kolejne, piękne okonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) @miramar69. Konkretne łowienie. Rób powtórkę w najbliższym czasie. Jak nie będą brać to faktycznie miałeś "dzień konia".Raczej 'dzień o'KONIA' Edytowane 10 Stycznia 2016 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 miramar69 gratulacje, to się wyłowiłeś. Gdyby tak więcej takich łowisk było w Polsce.......! Marzenia ściętej głowy. Na podlodowym łowieniu nie byłem już z 10 lat, wszędzie wokół okonie wielkości palca. Żadna frajda, zostają pstrągi i trocie na pomorzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Może własnie to rekompensata za nieudany do końca wyjazd na tegoroczne trocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 miramar69 gratuluję pięknych garbusów!!! U mnie dzisiaj ok 10 szt, ale o rozmiarach lepiej nie wspominać...nadawały by się na żywczyka na te Twoje potwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE_CHEER Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Piękne oksy. U mnie lód takich nie dał za to kilka płotek nadusiło kiwak. Pzdr 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Piękna ploc gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Panowie jak tam sytuacja z lodem ? trochę go przytopiło.... Można wchodzić ? interesuje mnie czas od czwartku, Małopolska, Tranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie jak tam sytuacja z lodem ? trochę go przytopiło.... Można wchodzić ? interesuje mnie czas od czwartku, Małopolska, Tranów Daj sobie spokój kolego lód jest ale temp. na plus więc z każdą chwilą staje się miętki do tego woda na lodzie, która sporo waży.Pocieszające jest to, że zapowiadają jeszcze mrozik więc jeszcze sobie pokiwasz Edytowane 12 Stycznia 2016 przez krakus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 hehe dzięki jak narazie byłem dwa razy i ciągnie strasznie Mam nadzieję,że ferie będą udane i zdąży namrozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 u mnie(mazowieckie) lód tej samej grubości,wody nie ma na lodzie ale z braniami też lipa - 5 wymiarków i trochę sieczki nie powala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 W mazowieckim lód ponad 20cm.Na mazurach okolo 17cm.Na południu też gruby.Panowie kilka dni lekko na plusie nic nie rozpuści.Jak coś to miniamalnie.Od piątku znów mrozi.Wiec trzeba wykorzystywać czas.Profilaktycznie przy brzegu zrobić odwiert i potem co jakiś odcinek jak ma się obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Plusowa temperatura, o ile jest to +<5, nie zrobi większej krzywdy. Jak dla mnie największy problem zawsze stanowił deszcz, bo przy brzegu lód topniał w oczach i ciężko było to minąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dostałem info że na Śniardwach lipa z okoniem. Zakamuflował się. Płotka mała i średnia jako tako gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Pojezierze drawskie - już mrozi koło -4, do weekendu temperatura ma nie przekroczyć 0. Także czekamy i od soboty znowu atak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Byłem w sobotę i niedzielę na Śniardwach (Niedźwiedzi Róg i Zdory) W sobotę od 9 do 13 totalna studnia. Po 13 trochę ruszyło, ale na około 50ryb tylko 5 było powyżej 20cm. W niedzielę kompletna lipa na 5 osób 1okoń i jeden szczupak. Wszystko na małą blaszkę. Na większą nic. Ludzi trochę było, większość mormyszyło. Wyniki podobne lub gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dziś u mnie już coś przymrozilo Wczoraj byłem na tym lodzie to trochę popekany, strzelał pod nogami ale się nie załamał (mały stawik) już w weekend będą rybki może wcześniej zobaczymy, kurka swider by się przydał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi