Ferret Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jedna z dwóch wzdręg na blaszkę spinmad. Wolfram 5 kg nie przeszkadzał, brania mocne, zapięcia na trzy groty. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Niedziela troszkę lepsza niż sobota. Przekraczam w końcu 30cm. Trafiłem dwie takie sztuki 31 i 33cm szkoda, że przyszła odwilż. Obawiam się, że za tydzień może być problem z wejściem na lód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 teraz lipa będzie w mazowieckim w tygodniu do 10 na plusie trzeba będzie uważać ja w weekend z 30okoni do 20 cm i obcinka szczupaka na rapalkę . kolega obok miał na kijku uwaga lina ale nie podebrał ponieważ pękł przypon , na mini ruską blaczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Już po zimie możecie chować wykałaczki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Już po zimie możecie chować wykałaczki Chciałbyś, żeby tak było ale jeszcze za wcześnie Podejrzewam, że szybciej mi się skończą pola do wypełnienia rejestru, niż lód w moich stronach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wczoraj kilkanastu debili-idiotów urządziło sobie driftowe wyścigi na Zegrzu.latali po lodzie w okolicach Nieporętu.Fury po kilkadziesiąt tysięcy.Policja stała na brzegu i oglądała ich przez lornetkę.I nie to że przy brzegu,wypuszczali się na dobry kilometr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ależ ten lód wciąga... Ilościowo na lodzie fajnie bo z 60 sztuk - wielkościowo szału nie było bowiem z 10 rybek przekroczyło 30 cm. Gumka jako chwost to hit tego lodu - bez niej niechętnie brały aaaa i kijek zrobiony przez @Mekamil miazga 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Już po zimie możecie chować wykałaczki Jeszcze nie raz przymarznie Tobie glut do nosa !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 hehe koniec,koniec.Zwijać patyczki wiosna idzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wiosna idzie bo liny biorą 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Nie tylko liny A wiosna niech sobie przychodzi, byle powoli. Mimo wszystko o tej porze roku wolę dreptać po lodzie. Tak od marca wykałaczki mogę schować. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Już wyżej pisałem - to forum o połowie ryb na sztuczne przynęty, więc jeżeli łowicie na przynęty naturalne (ochotka czy białe), to nie wstawiajcie zdjęć na JB.PL Dochodzeń nie będę robił, zakładam uczciwe podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 to nie wstawiajcie zdjęć na JB.PLNie żebym się czepiał, ale mi to by strach nie pozwolił wstawić tam zdjęcia, nawet mikro ochotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Już wyżej pisałem - to forum o połowie ryb na sztuczne przynęty, więc jeżeli łowicie na przynęty naturalne (ochotka czy białe), to nie wstawiajcie zdjęć na JB.PL Dochodzeń nie będę robił, zakładam uczciwe podejście. Wodzu wybacz przyznaje się bez bicia jedną pinkę na mormyszkę założyłem a zanęta i jokers na fotce to nie moja sprawka taka już dziurka ufajdana była Pozdrawiam Edytowane 25 Stycznia 2016 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Już wyżej pisałem - to forum o połowie ryb na sztuczne przynęty, więc jeżeli łowicie na przynęty naturalne (ochotka czy białe), to nie wstawiajcie zdjęć na JB.PL Dochodzeń nie będę robił, zakładam uczciwe podejście.Mariusz, czyli okonia na tradycyjną mormyszkę z ochotką (żywą) nie można wstawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ależ ten lód wciąga... Ilościowo na lodzie fajnie bo z 60 sztuk - wielkościowo szału nie było bowiem z 10 rybek przekroczyło 30 cm. Gumka jako chwost to hit tego lodu - bez niej niechętnie brały aaaa i kijek zrobiony przez @Mekamil miazga Hej, ten łowny chwost to sperm worm Relax?Mi sie sprawdza tradycyjne "rybie oko", sztuczne oczywiście :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Wreszcie udalo mi sie wybrac na lod i oto taki poczatek szalu nie ma ale jak na moje wody to jest Edytowane 27 Stycznia 2016 przez milupa brak minimum forumowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam !!! Kilka dni temu udało się złowić takiego garbuska 33cm....skusił się na blaszkę.. na głębokości 8-10m..branie ostre na kiwaku. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam. Ząglada tu ktoś z Pułtuska? Potrzebuje info. Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Największy dzisiejszego dnia :/ tyle łowienia i tylko przez ok 30min miałem brania później klapa i przed końcem jeden ogryzek na innym stawie, ogólnie około 8 sztuk Poradzicie coś panowie ? Zasad publikacji zdjęć na JB.PL nadal nie poznałeś?http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Może, wreszcie, zapoznasz się z obowiązującymi tutaj zasadami? Edytowane 27 Stycznia 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Fishmaker - najlepszą radą jest jeździć jak najczęściej i wiercić, wiercić, wiercić aż się trafi w odpowiednie miejsce i czas, jak okonie biorą.Złotych środków do łowienia okoni nie ma.!!! Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Werem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zasad publikacji zdjęć na JB.PL nadal nie poznałeś?http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Może, wreszcie, zapoznasz się z obowiązującymi tutaj zasadami? znam okoń od 30 cm :/ ale chciałem się pochwalić swoim pierwszym spod lodu sorrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Hej koledzy . Jak tam lód w Waszych stronach, łapiecie jeszcze? Ja jutro klasycznie uderzam w okolice Połczyna za okoniami i myśle że będzie to już ostatnie łapanie z lodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szemo Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 U mnie też ostatki pomorskie...jutro spróbuję wejść ale nic na siłę...gdyby nie to że padało cały tydzień szedłbym na pewniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 u mnie w okolicach Bydgoszczy to chyba ostatni raz już byłem brzegi poodmarzane a i na głównej tafli lód już niejednorodny a dopiero co namierzyłem okonie ehh.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi