Skocz do zawartości

Sezon podlodowy 2015/16

Pietruk

Rekomendowane odpowiedzi

teraz lipa będzie w mazowieckim w tygodniu do 10 na plusie trzeba będzie uważać ja w weekend z 30okoni do 20 cm i obcinka szczupaka na rapalkę .

kolega obok miał na kijku uwaga lina ale nie podebrał ponieważ pękł przypon , na mini ruską blaczkę.

Ależ ten lód wciąga... Ilościowo na lodzie fajnie bo z 60 sztuk - wielkościowo szału nie było bowiem z 10 rybek przekroczyło 30 cm. Gumka jako chwost to hit tego lodu - bez niej niechętnie brały ;) aaaa i kijek zrobiony przez @Mekamil miazga ;)

12631526_585157321639496_632689981373882

• Like 13

Już wyżej pisałem - to forum o połowie ryb na sztuczne przynęty, więc jeżeli łowicie na przynęty naturalne (ochotka czy białe), to nie wstawiajcie zdjęć na JB.PL

Dochodzeń nie będę robił, zakładam uczciwe podejście.

Wodzu wybacz przyznaje się bez bicia jedną pinkę na mormyszkę założyłem a zanęta i jokers na fotce to nie moja sprawka taka już dziurka ufajdana była :) Pozdrawiam

Edytowane przez krakus

Już wyżej pisałem - to forum o połowie ryb na sztuczne przynęty, więc jeżeli łowicie na przynęty naturalne (ochotka czy białe), to nie wstawiajcie zdjęć na JB.PL

Dochodzeń nie będę robił, zakładam uczciwe podejście.

Mariusz, czyli okonia na tradycyjną mormyszkę z ochotką (żywą) nie można wstawić?

Ależ ten lód wciąga... Ilościowo na lodzie fajnie bo z 60 sztuk - wielkościowo szału nie było bowiem z 10 rybek przekroczyło 30 cm. Gumka jako chwost to hit tego lodu - bez niej niechętnie brały ;) aaaa i kijek zrobiony przez @Mekamil miazga ;)

Hej, ten łowny chwost to sperm worm Relax?

Mi sie sprawdza tradycyjne "rybie oko", sztuczne oczywiście :-D

Największy dzisiejszego dnia :/ tyle łowienia i tylko przez ok 30min miałem brania później klapa i przed końcem jeden ogryzek na innym stawie, ogólnie około 8 sztuk  
Poradzicie coś panowie ? 

Zasad publikacji zdjęć na JB.PL nadal nie poznałeś?

http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

Może, wreszcie, zapoznasz się z obowiązującymi tutaj zasadami?

Edytowane przez mario

Zasad publikacji zdjęć na JB.PL nadal nie poznałeś?

http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

Może, wreszcie, zapoznasz się z obowiązującymi tutaj zasadami?

znam okoń od 30 cm :/ ale chciałem się pochwalić swoim pierwszym spod lodu :) sorrka