Fishmaker Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 fajne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Tak to z góry wygląda.Ostatnio znajomy puszczał latawiec z aparatem. Nie cytujemy zdjęć!! Ciekawie to wygląda. Czekam na swoją pierwszą wyprawę na lód. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dzieki temu mozna określić gdzie najlepiej biorą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 To bardziej wygląda jak obrazki J. Gmocha po meczu Polskiej Reprezentacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Trafił mi się wczoraj jeden rodzynek na seledynową balansówkę. Wielkością może nie powala, ale 41 cm jest moim nowym PB. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zazdroszcze Wam tych okoni 40+. Ja próbuję na naprawdę kapitalnych akwenach, w super miejscówkach i lipa. Może w ten weekend coś się ruszy? Bo zamarzły już praktycznie wszystkie największe jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja też w końcu muszę za okoniem uderzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja wczoraj kilkanaście dłoniaków +, a kolega takiego byka. Blaszka Spinmad. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Eee 41 to już fajny wynik, proszę nie narzekaćO dziwo wszystkie moje 40+ zostały złowione przy okazji łowienie białorybu czyli spławiczek plus haczyczek plus ochotka.Od kilku lat biegam tylko z mormychą, tylko za okonie i czterdziestki trafić nie mogę.Ach te ryby!Za to je kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 U mnie totalna lipa. Do odwilży jeszcze była zabawa z okoniem, teraz znowu przymroziło, lód koło 20 cm i od 3 dni codziennego łowienia w kilka osób ani jednego okonia. Na co by się nnie łapało same jazgarze albo sandaczyki koło 20 cm. Niestety, taki urok zatoki połączonej z Odrą (Wrocław, Połbina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Chojny to stary numer. Najlepiej przy płoteczkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 a w legnicy ktoś wybierał sie na okonie ? bo do kogo nie zadzwonie to wszedzie cisza i nie łapie nikt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam w końcu i mnie udało się trafić na stadko grubasków 3szt 35-36cm do tego 2 30+. Oto dwa z nich: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zazdroszcze Wam tych okoni 40+. Ja próbuję na naprawdę kapitalnych akwenach, w super miejscówkach i lipa. Może w ten weekend coś się ruszy? Bo zamarzły już praktycznie wszystkie największe jeziora Kapitalne akweny, super miejscówki, które zaczynają być choć trooochę znane. przestają być kapitalnymi. Wędkarze (i nie tylko) szybko robią "porządek" z takimi miejscówkami.Duże ryby raczej znajdziesz w łowiskach, o których się nie rozmawia w szerszym gronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 a u nas po staremu- jaka dziś woda ?- super , ryby ani myślą z niej wychodzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Kapitalne akweny, super miejscówki, które zaczynają być choć trooochę znane. przestają być kapitalnymi. Wędkarze (i nie tylko) szybko robią "porządek" z takimi miejscówkami.Duże ryby raczej znajdziesz w łowiskach, o których się nie rozmawia w szerszym gronie.Muszę powiedzieć, że prawdopodobnie masz rację. Łowiska o których mówię to między innymi jez. Drawsko czy Siecino. W weekend zjeżdża się na nie masa wędkarzy z regionu. Podobnie na mniejszym jeziorze Wilczkowo koło Złocieńca. Kilka lat temu regularnie ktoś zgłaszał stamtąd do WW okonie powyżej 1,5kg. I co? Dziś garbus 25cm jest tam nie lada sukcesem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Panowie podlodowcy. Idzie odwilż, uważajcie... http://www.gk24.pl/strona-glowna/art/9319036,bohaterski-strazak-uratowal-tonacego-mezczyzne,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Po takiej informacji gdzie od dobrych kilkunastu dni jest minus plus lód z wcześniejszego okresu naprawdę daje sporo do myślenia.Ja wybieram się w Niedziele i odpuszczam bo kolejny weekend to już kropki przy których co najwyżej można się wykąpać Bezpiecznego lodu Koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 I jak tam panowie połowiliście coś dzisiaj??? U mnie słabo...przez chwilę miałem nadzieje na 40+...ale po pierwszym odjeździe już wiedziałem że to szczupaczysko capnęło blaszkę. Nie duży koło wymiaru, ale emocje były do tego kilka okonków...u kumpla wynik identiko...choć jego jeden okoń 20 przekroczył Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 A u mnie nie było nawet żadnego 20+. Dodatkowo zakopaliśmy się w lesie i trzeba było zasuwać po ciągnik na pobliską wioskę... ehh. Ciężki dzień. Jutro o 7.oo POWTÓRKA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 U mnie też nieciekawie, same małe po 20... I tylko jeden który powalczyl taki z 30cm Dziś zupełnie nie chciały współpracować, najlepsze efekty na agresywne kolory mormyszek(fluo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szemo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Pomorskie od 10-16 masa okonia-okonków 10-15 cm w tym 4 sztuki 25-28 cm bardzo słaby ten sezon :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfilo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dzisiejszy wypad na Piwonin zero brań???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Na Podkarpaciu, przy odwilży okoń dziubie :-)Kilka dłoniaków i czterdziestka do ozdoby. Pare blaszek testowałem, ale jeden był zwycięzca - tuningowany spinmad miedź z ołowiem. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi