Skocz do zawartości
  • 0

Boleniowe rozpoczęcie sezonu 2006 - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Zapraszam do lektury artykułu Boleniowe rozpoczęcie sezonu 2006. To relacja z naszego wspólnego wypadu nad burzańskie miejscówki Rognis'a. Jednocześnie chiałbym podziękować Rognisowi za gościnę. Wyjazd był bardzo udany nie tylko ze względu na liczność ryb, którą udało nam się złowić ale również ze względu na atmosferę.

Pozdrawiam

Remek

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@All,

dziękuję za miłe słowa. Jak wiecie mobilizuje mnie to do dalszej ciężkiej pracy. :mellow:

@Jurek,

tak jak napisał @Friko, piesek wabi się Karat. To stworzenie wychowywane przez naszego przyjaciela Pawła. Niestety psiak miał ostatnio poważną infekcję pokleszczową i prawdę mówiąc ledwo z tego wyszedł. Ale się udało i już powoli nabiera chęci do zabawy. :D

@Adasio,

to nie okolice Kamieńczyka. Na Bugu jest mnóstwo podobnych miejsc do tych ze zdjęć.

@Klon,

ten wobler to nie Kujawiak. To zupełnie inne tajemne dzieło. :lol:

@Zewu,

pierwsze kontakty z wiślanymi bolkami idą bardzo słabo. Ja i @Wujek mamy na razie po jednym na rozkładzie. Co prawda mam namierzone ładne zgrupowanie bolków ale jadę jutro do Szwecji i chyba ich nie połowię. No chyba, że będą tam jeszcze jak wrócę. Szanse zostawiam @Wujkowi i trzymam kciuki. :mellow:

• 0

Sebek będę się starał i mam nadzieję że na staraniach się nie skończy :D Pamiętaj Ty łowisz metrówę a ja bolka >80 :mellow:

Zewu, z bolkami na razie kiepsko, co prawda już widziałem niezłe ataki ale w trudnych miejscach, jeszcze na wolniakach. Rapy jeszcze nie weszły na powaznie w przelewy co niestety przedkłada się na wyniki. Jak na razie zaliczyłem jedną 60, ale po widowiskowym braniu 2m od nóg. Pocieszmy się że rapy dopiero się zaczynają. Jak tam kijek? Pozdr W