Żbiku Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Czy ktos sie orientuje co to za pudło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zandi21 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witaj widziałem takie pudła w jakimś markecie na stoisku budowlanym na jakieś drobne akcesoria typu śrubki ale więcej nie jestem w stanie Ci pomóc bo nie pamiętam co to był za sklep.Ale przynajmniej na kieruje cie gdzie możesz tego szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Plano, symbolu nie pamiętam.WYSTĘPUJE jako wkłady wymienne do walizek/skrzynek np.do modelu 7771.Widywałaś je w Decathlonie. Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Fred Arbogast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zandi21 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jest to możliwe ze widziałem je w decathłonie niby w torbach z tego sklepu mam podobne pudełka z podobnymi przegródkami ale w nich nie zamocujesz po skosie tej płytki plastikowej nie wiem jak jest w innych modelach a nie pamiętam naprawdę co to był za sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zaciekawiło mnie właśnie to mocowanie przegródek po skosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Znalazłem stare zdjęcie kupione w Decathlonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi